شب پایانی برای ستارگان روسونری؛ خداحافظی میلان با 10 بازیکن

شب پایانی برای ستارگان روسونری؛ خداحافظی میلان با 10 بازیکن

پایگاه خبری فوتبالی - در حالی که فوتبال ایتالیا با قهرمانی ناپولی در سری آ تب و تاب ویژه‌ای گرفته است، در شبی که می‌تواند پایانی بر حضور چندین بازیکن در پیراهن روسونری باشد، میلان در مقابل مونزا قرار می‌گیرد.

به گزارش فوتبالی، این دیدار که شنبه شب برگزار خواهد شد، از اهمیت ویژه‌ای برای هواداران میلان برخوردار است، چرا که شایعات حاکی از آن است که تا ۱۰ بازیکن این تیم ممکن است آخرین بازی خود را برای میلان انجام دهند.

این بازی نه تنها می‌تواند آخرین حضور برخی بازیکنان باشد، بلکه نیمکت میلان نیز شاهد تغییر خواهد بود. سرخیو کونسیسائو، سرمربی پرتغالی میلان که در پایان سال ۲۰۲۴ جانشین پائولو فونسکا شده بود، به دلیل محرومیت یک جلسه‌ای، در این بازی حضور نخواهد داشت. انتظار می‌رود بند جدایی در قرارداد او نیز در تابستان فعال شود و او از میلان جدا شود.

علاوه بر کونسیسائو، به نظر می‌رسد چندین بازیکن تیم اصلی نیز در تابستان با سن‌سیرو خداحافظی کنند. در این میان، نام بازیکنان قرضی چون کایل واکر و ژوائو فلیکس به چشم می‌خورد که هر دو پس از پایان قرارداد قرضی خود، به ترتیب به باشگاه‌های اصلی خود، منچسترسیتی و چلسی باز خواهند گشت. همچنین، بعید است میلان گزینه دائمی کردن قرارداد ریکاردو سوتیل از فیورنتینا را فعال کند. آلساندرو فلورنزی نیز که قراردادش در تابستان به پایان می‌رسد، در تاریخ ۳۰ ژوئن از میلان جدا خواهد شد.

طبق گزارش‌های وب‌سایت کالچومرکاتو، سه بازیکن دیگر یعنی روبن لوفتوس-چیک، ساموئل چوکوئزه و فیلیپو تراچیانو نیز "نزدیک" به پیوستن به باشگاه‌های جدیدی پیش از آغاز پنجره نقل و انتقالات تابستانی هستند.

در میان این فهرست، سه بازیکن "ستاره" نیز به دلیل عدم راهیابی میلان به هیچ یک از رقابت‌های اروپایی در فصل ۲۰۲۵-۲۶، ممکن است در تابستان از تیم جدا شوند. این سه بازیکن عبارتند از: مایک مانیان، دروازه‌بان، تئو هرناندز، مدافع، و تیجانی ریندرز، هافبک، که نام او با منچسترسیتی نیز گره خورده است.

هرچند نام لوکا یوویچ در میان ۱۰ بازیکنی که کالچومرکاتو به آن‌ها اشاره کرده، دیده نمی‌شود، اما احتمال جدایی او در پایان قراردادش در تابستان همچنان وجود دارد. علاوه بر این، گزارش‌هایی از آلمان حاکی از تماس بایرن مونیخ با خورخه مندس، ایجنت رافائل لیائو، برای یک قرارداد احتمالی برای این بازیکن خبر می‌دهند.

همه این شایعات و گمانه‌زنی‌ها، شبی پر از ابهامات را برای هواداران میلان رقم خواهد زد. آیا این بازی واقعاً آخرین حضور این بازیکنان در سن‌سیرو خواهد بود؟ پاسخ این سوال، تنها پس از سوت پایان این دیدار مشخص خواهد شد.