یک مصدوم جدید روی دست رئال مادرید

یک مصدوم جدید روی دست رئال مادرید

پایگاه خبری فوتبالی - براهیم دیاز، وینگر مراکشی‌الاصل رئال مادرید، بار دیگر با مصدومیت مواجه شده و فصل را با ناراحتی جسمی به پایان رساند. 

به گزارش فوتبالی ، این بازیکن که تنها دو هفته پیش نیز دچار آسیب‌دیدگی شده و بازی مقابل مایورکا را از دست داده بود، حالا دوباره به جمع مصدومان پرشمار کهکشانی‌ها پیوسته است.

در جریان دیدار پایانی لالیگا مقابل رئال سوسیداد که با پیروزی ۲-۰ رئال مادرید همراه بود، دیاز در دقیقه ۵۵ زمین بازی را ترک کرد و جای خود را به وینیسیوس جونیور داد. طبق گزارش نشریه مارکا، دلیل تعویض او ناراحتی از ناحیه ران پای راست بود و دیاز هنگام خروج از میدان، مدام پشت رانش را لمس می‌کرد که نشانه‌ای واضح از مصدومیت بود. هنوز جزئیات بیشتری از میزان آسیب‌دیدگی یا مدت زمان دوری او اعلام نشده است.

این اتفاق در حالی رخ داد که لیست غایبان رئال مادرید به طرز نگران‌کننده‌ای طولانی شده است. بازیکنانی چون آنتونیو رودیگر، دنی کارواخال، رودریگو گوئس، ادر میلیتائو، فرلاند مندی، ادواردو کاماوینگا، داوید آلابا و اندریک همگی به دلایل مختلفی از جمله مصدومیت قادر به همراهی تیم نیستند.

با توجه به نزدیک بودن رقابت‌های جام جهانی باشگاه‌ها، این آسیب‌دیدگی‌ها می‌تواند چالش بزرگی برای ژابی آلونسو و کادر فنی جدید رئال مادرید ایجاد کند. حالا همه نگاه‌ها به تیم پزشکی رئال است تا مشخص کند وضعیت براهیم دیاز و سایر بازیکنان برای این تورنمنت حساس چگونه خواهد بود.