پایگاه خبری فوتبالی - اخیراً گفته شد که ایگلی تاره، مدیر ورزشی سابق لاتزیو بهعنوان مدیر ورزشی جدید میلان از فصل آینده شروع به فعالیت خواهد کرد، در همین راستا گفته میشود مرد آلبانیایی بهدنبال قدرت و اختیارات کامل در میلان است.
به گزارش فوتبالی ، به نقل از کوریره دلو اسپورت، قبل از امضای قرارداد با میلان، ایگلی تاره از مدیریت باشگاه نه تنها درخواست استقلال در بازار نقل و انتقالات بلکه مهمتر از همه، درخواست تصمیم گیری در مورد فروش بازیکنان را داشته و مدیر آلبانیایی در صورتی که یک بازیکن را برای پروژۀ جدید کلیدی بداند، این حق را خواهد داشت که هرگونه فروشی را متوقف کند؛ ایگلی تاره در ۱۵ سال حضورش در لاتزیو هم بارها جلوی فروش ستارگانی مثل سرگی میلینکوویچ-ساویچ، چیرو ایموبیله و لوییس آلبرتو را هم گرفت و از لاتزیوی او همیشه شاهد یک تیم رقابتی و باثبات بودیم.
لازم به ذکر است جورجو فورلانی، مدیر میلان در مصاحبه با DAZN تقریباً شروع همکاری با ایگلی تاره را تایید کرد و گفت: "هفتۀ بعد اعلامهای رسمی رخ خواهند داد، لطفاً کمی صبور باشید." با آمدن ایگلی تاره و سپردهشدن اختیارات فراوان به او، باید دید سرنوشت زلاتان ابراهیموویچ و جفری مونکادا در میلان چه خواهد شد.
مدیر سابق لاتزیو به دنبال اختیار تمام در میلان
