تمجید سرمربی اینتر میامی از روحیه تیمش بعد از کامبک زدن

تمجید سرمربی اینتر میامی از روحیه تیمش بعد از کامبک زدن

پایگاه خبری فوتبالی - خاویر ماسکرانو سرمربی اینتر میامی به تمجید از عملکرد بازیکنانش در بازی مقابل فیلادلفیا یونیون پرداخت.

به گزارش فوتبالی، بامداد امروز تیم های اینتر میامی و فیلادلفیا به مصاف هم رفتند. در نیمه اول اینتر میامی با نتیجه دو بر صفر شکست خورد، اما در نهایت این بازی با درخشش لیونل مسی با تساوی سه بر سه خاتمه پیدا کرد. مسی در دقیقه 87 یک ضربه ایستگاهی زیبا زد تا حساب کار 3-2 شود و سپس در دقیقه 90+5، پاس گل سوم را داد تا تیمش بازنده از زمین بیرون نرود.

ماسکرانو بعد از پایان بازی گفت: "فکر می‌کنم نشان دادیم که شخصیت و روحیه داریم. باز هم شروع سختی برای‌مان بود، چون در ابتدای بازی گل خوردیم و وقتی در چنین شرایطی هستید، برگشتن به بازی دشوار است. چون شروع می‌ کنید به فکر کردن به این که دوباره باید از عقب برگردید. اما بچه‌ ها روحیه زیادی نشان دادند. نشان دادند که می‌ خواهند برای خروج از این وضعیت بجنگند. فکر می‌کنم نشان دادیم که روح داریم و باید بجنگیم."

"در بین دو نیمه به بازیکنان گفتم که در وضعیت بسیار بدی هستم و تنها راه خروج از این بحران این است که همه چیزمان را بدهیم و نتیجه را فراموش کنیم. مقصر نتیجه من هستم."