اسطوره منچستریونایتد و احمقانه خواندن فروش ستاره جوان این تیم

اسطوره منچستریونایتد و احمقانه خواندن فروش ستاره جوان این تیم

پایگاه خبری فوتبالی - دوایت یورک، اسطوره باشگاه منچستریونایتد، به این باشگاه توصیه کرده که در تابستان پیش‌رو آلخاندرو گارناچو را به فروش نرساند.

به گزارش فوتبالی، گارناچو پس از اینکه به نظر از برنامه‌های روبن آموریم کنار گذاشته شده، در هفته‌های اخیر به ترک یونایتد در تابستان لینک شده است. این وینگر آرژانتینی هفته گذشته و پس از اینکه در دیدار فینال لیگ اروپا مقابل تاتنهام، به عنوان یار تعویضی در نیمه دوم به بازی رفت، نارضایتی خود را علناً ابراز کرد. او سپس در دیدار پایانی فصل مقابل استون ویلا که روز یک‌شنبه برگزار شد، حتی در فهرست روز مسابقه نیز حضور نداشت.

با این حال، یورک بر این باور است که اگر یونایتد تصمیم به فروش این بازیکن جوان بگیرد، اشتباهی بزرگ مرتکب خواهد شد. او در گفت‌وگو با PokerScout اظهار داشت:

“منچستریونایتد اگر به فروش آلخاندرو گارناچو فکر کند، دیوانه خواهد بود. او بازیکنی بسیار جوان و فوق‌العاده است. در یونایتد انتظارات بسیار بالاست و افت در عملکرد امری طبیعی است. مشکل اینجاست که عملاً بازیکنی در تیم نیست که بتواند جای او را پر کند، چون جانشینانش در سطح مناسبی نیستند. او به نسبت سنش، بیش از حد بازی می‌کند و من با او احساس همدردی می‌کنم.”

او ادامه داد: 

“اگر به او استراحت داده می‌شد، با انگیزه و انرژی بیشتری بازمی‌گشت. او به چنین فراز و نشیب‌هایی برای رشد نیاز دارد و این وظیفه مربی است که به او در این مسیر کمک کند اما چون منچستریونایتد نمی‌تواند غیبت او را تحمل کند، به اندازه کافی استراحت نمی‌کند. به نظر من او بیشتر از اینکه ضعیف بازی کند، دچار فرسودگی شده است. ولی من فکر می‌کنم یونایتد حتی نباید به جدایی او فکر کند، چون این کار احمقانه خواهد بود.”