بارسلونا در آستانه فعال سازی بند فسخ سنگربان اسپانیایی

بارسلونا در آستانه فعال سازی بند فسخ سنگربان اسپانیایی

پایگاه خبری فوتبالی - بارسلونا با خوان گارسیا، سنگربان اسپانیایی اسپانیول، برای انتقالی به ارزش ۲۵ میلیون یورو به توافق رسیده است.

به گزارش فوتبالی، بر اساس ادعای کادنا سر، بارسلونا با دروازه‌بان اسپانیول به توافق اولیه دست یافته اما هنوز با باشگاه وی به توافق نهایی نرسیده است. این دروازه‌بان ۲۴ ساله مورد توجه چندین باشگاه انگلیسی از جمله آرسنال، منچستریونایتد و استون ویلا نیز قرار داشت اما بارسلونا می‌خواهد تا با فعال‌سازی بند فسخ قرارداد او، گارسیا را از تیم همشهری به خدمت بگیرد. در صورتی که گارسیا به تیم ملی اسپانیا دعوت شود، مبلغ انتقال وی ممکن است به ۳۰ میلیون یورو افزایش یابد.

گارسیا، که با ۱۴۶ مهار، بهترین دروازه‌بان فصل لالیگا از نظر تعداد سیوها محسوب می‌شود با بارسلونا بر سر مفاد شخصی قرارداد به توافق رسیده است. با این حال، به‌دلیل محدودیت‌های سقف دستمزد در بارسلونا، احتمال انتقال قرضی او به تیمی دیگر در لالیگا مطرح شده است.

این انتقال در حالی انجام می‌شود که وضعیت پست دروازه بانی بارسلونا با تردیدهایی همراه شده است. مارک‌آندره ترشتگن، سنگربان آلمانی ۳۳ ساله‌ی بارسا، که بارها تحت عمل جراحی زانو قرار گرفته، تا سال ۲۰۲۸ با باشگاه قرارداد دارد. از سوی دیگر، شزنی ۳۵ ساله، با وجود عملکرد درخشان و دریافت پیشنهاد تمدید یک‌ساله، ممکن است تصمیم به بازنشستگی بگیرد. در همین حال، ایناکی پـنیا، دروازه‌بان سوم تیم، در برنامه‌های هانسی فلیک جایی ندارد.

کاتالان‌ها خوان گارسیا را راه‌حلی بلندمدت برای پست دروازه‌بانی می‌دانند و در حال بررسی گزینه‌هایی برای انتقال قرضی او در فصل آینده هستند؛ باشگاه‌هایی نظیر والنسیا یا رئال بتیس در این فهرست قرار دارند.

پس از پیروزی ۲-۰ اسپانیول مقابل لاس پالماس در آخرین بازی فصل، گارسیا به خبرنگاران گفت: 

“اگر از تیم جدا شوم، افتخار می‌کنم که اسپانیول را در لالیگا نگه داشتم. همه از شرایط باشگاه و موقعیت من مطلع هستند.”