سیدمجید حسینی و بازگشت در بهترین زمان ممکن

سیدمجید حسینی و بازگشت در بهترین زمان ممکن

پایگاه خبری فوتبالی- مدافع لژیونر تیم ملی به موقع آماده حضور در تیم ملی شده است.

به گزارش فوتبالی، سید مجید حسینی، مدافع میانی کایسری اسپور یکی از نفراتی است که بعد از مدتها غیبت در اردوی تیم ملی، فرصت حضور در جمع ملی‌پوشان را پیدا کرده است. او در لیگ ترکیه فصل متفاوتی را پشت سر گذاشت. از ابتدای فصل تا هفته هجدهم را به دلیل مصدومیت مچ پا از دست داد و از هفته بیستم به تدریج برای تیمش بازی کرد و در 9 باز آخر مدافع فیکس کایزری اسپور بود و یک بازی را هم به دلیل اخراج و محرومیت از دست داد. 

حسینی سال‌هاست که در لیگ ترکیه بازی می‌کند و آنقدر مطمئن و خوب بازی کرده که حتی با وجود چند مصدومیت طولانی مدت، از تیمش کنار گذاشته نشده و کادر فنی همواره منتظر بهبود و بازگشتش به تمرینات و ترکیب تیم مانده است.

نمایش‌های خوبش در چند ماه اخیر باعث شد او را یک بار در شرایط ایده‌آل ببینیم و این آمادگی بالا، از چشم کادر فنی تیم ملی دور نماند و او دوباره به اردوهای تیم ملی بازگشته است. از خوش‌شانسی او و تیم ملی، این آمادگی در بهترین زمان ممکن به کمک هر دو طرف خواهد آمد.

در این اردو محمدحسین کنعانی‌زادگان به دلیل مصدومیت غایب است و سید مجید حسینی با تجربه و سابقه بازی در جام جهانی و جام ملت‌های آسیا، مطمئن‌ترین و بهترین گزینه برای حضور در خط دفاع است. او جزو معدود بازیکنان خط دفاعی تیم ملی است که سن و سالش پایین‌تر از 30 است و اگر آمادگی بدنی‌اش را حفظ کند و اتفاقی برایش نیفتد، می‌تواند حتی در جام جهانی 2030 هم برای تیم ملی بازی کند.