بازیکنان منچستریونایتد که تن هاخ می‌خواهد به بوندسلیگا ببرد

بازیکنان منچستریونایتد که تن هاخ می‌خواهد به بوندسلیگا ببرد

پایگاه خبری فوتبالی - تن‌هاخ در بایرلورکوزن به دنبال جذب گارناچو و آنتونی است.

به گزارش فوتبالی ، اریک تن‌هاخ، سرمربی سابق منچستریونایتد، پس از انتخاب به‌عنوان جانشین ژابی آلونسو در بایرلورکوزن، قصد دارد دو ستاره پیشین خود را از لیگ برتر به بوندس‌لیگا بیاورد. منابع آلمانی می‌گویند آلخاندرو گارناچو و آنتونی از گزینه‌های مدنظر او برای تقویت تیم در فصل آینده هستند.

تن‌هاخ که پس از دوران پرحاشیه در اولدترافورد، حالا سکان هدایت تیم قهرمان فصل 2023/24 بوندس‌لیگا را در دست گرفته، به‌دنبال بازسازی ترکیب با سبک تاکتیکی مورد علاقه خود است. گفته می‌شود او به دنبال یافتن جانشینی برای فلورین ویرتز، ستاره لورکوزن، است که احتمالاً راهی تیمی بزرگ‌تر خواهد شد.

نشریه کیکر گزارش داده که آنتونی، وینگر برزیلی که نیم‌فصل دوم را به‌صورت قرضی در رئال بتیس گذراند و آمار ۹ گل و ۵ پاس گل را ثبت کرد، شانس بیشتری برای انتقال به آلمان دارد. در مقابل، وضعیت گارناچو پیچیده‌تر به نظر می‌رسد. پس از تنش‌های اخیر او با روبن آموریم، سرمربی جدید یونایتد، احتمال جدایی‌اش افزایش یافته است. گارناچو پس از نیمکت‌نشینی در فینال لیگ اروپا مقابل تاتنهام علناً نارضایتی خود را ابراز کرد و عملکرد فصل یونایتد را "افتضاح" توصیف کرد.

در صورت موافقت یونایتد، هر دو بازیکن می‌توانند در پروژه جدید تن‌هاخ در بوندس‌لیگا نقش کلیدی ایفا کنند.