مانور رسانه‌ای سپاهان روی لقب تراکتوری اخباری!

مانور رسانه‌ای سپاهان روی لقب تراکتوری اخباری!

پایگاه خبری فوتبالی- رسانه رسمی باشگاه سپاهان مانور زیادی روی لقب قدیمی خرید جدید خود داشته است.

به گزارش فوتبالی، با جدایی پیام نیازمند، سپاهان به دنبال جذب یک دروازه‌بان بود و در نهایت این تیم موفق شد با محمدرضا اخباری به توافق رسیده و این بازیکن اصفهانی را به خدمت بگیرد.

اما رسانه رسمی سپاهان در اقدامی جالب مانور زیادی روی لقب تراکتوری محمدرضا اخباری داشته است. اخباری که کاپیتان سابق تی‌تی‌هاست و محبوبیت زیادی هم بین طرفداران تراکتوری دارد، در زمان حضور در تبریز با لقب قارتال یا همان عقاب توسط پرشورها تشویق می‌شد.

در همین راستا رسانه رسمی سپاهان پیش از اعلام نام اخباری یک پوستر از نشستن یک عقاب بر دستان یک دروازه‌بان طراحی کرد تا اینچنین به استقبال خرید جدید خود برود.

در ادامه و پس از اعلام رسمی پیوستن اخباری به سپاهان، پوستر کامل توسط رسانه طلایی پوشان منتشر شد که اخباری را در شرایطی که یک عقاب بر دستش دیده می‌شود، طراحی کرده است.

تصویر خبر

اما این پایان کار نیست و رسانه سپاهان با انتشار ویدیویی از انیمیشن عقاب و اخباری در قسمت توضیح چنین نوشته است: «مثل عقاب، تیزپرواز»

استفاده و مانور سپاهان از لقب قدیمی و تراکتوری اخباری که چندین و چند بار هم تکرار شده، نکته جالبی توسط رسانه باشگاه جدید این بازیکن است.