لائوتارو، تشنۀ قهرمانی اروپا؛ صحبت‌های کاپیتان اینتر پیش از فینال

لائوتارو، تشنۀ قهرمانی اروپا؛ صحبت‌های کاپیتان اینتر پیش از فینال

پایگاه خبری فوتبالی -  در فاصلۀ یک روز مانده به فینال لیگ قهرمانان اروپا، بین دو تیم اینتر و پاریس‌سن‌ژرمن، مربیان و بازیکنان این دو تیم در کنفرانس‌های مطبوعاتی پیش از بازی حضور یافتند.

به گزارش فوتبالی ، لائوتارو مارتینز، کاپیتان باشگاه اینتر، در کنفرانس مطبوعاتی پیش از بازی فردا، حرف‌های جالبی به خبرنگاران زد و حسابی هم‌تیمی‌هایش و هواداران نراتزوری را برای این دیدار مهم تهییج کرد؛ مارتینز دربارۀ اعتماد باشگاه به او گفت: "اینتر ۷ سال پیش به من اعتماد کرد و الان وقت پاسخ به این اعتماد است!" او با اشاره به افتخارات خودش ادامه داد: "من تمام جام‌های ممکن را برده‌ام و فقط لیگ قهرمانان مانده است که فردا باید به آن هم دست پیدا کنم!" رهبر افعی‌ها در زمین، همچنین روی عزم جزم تیمش برای قهرمانی گفت: "ما می‌خواهیم یک بازی بی‌نقص انجام دهیم و می‌خواهیم پس از ۱۵ سال لیگ قهرمانان اروپا را ببریم." لائوتارو دربارۀ مربی‌شان هم اینطور اظهار نظر کرد: "او مربی خوبی است و فردا می‌خواهیم برای او، و نه فقط او، برای همه بجنگیم!"

لائوتارو مارتینز در جریان بازی رفت با بارسلونا در مرحلۀ نیمه‌نهایی دچار مصدومیت شد و بین دو نیمه جای خود را به مهدی طارمی داد، اما خودش را هرطور که بود حتی با درد به بازی برگشت رساند و گل اول اینتر را در آن بازی به ثمر رساند، و باز هم بین دو نیمه جایش را به طارمی داد؛ لائوتارو به موجب این مصدومیت در ۶ بازی اخیر اینتر مجموعا تنها ۹۰ دقیقه در زمین بازی حضور داشته اما با بهبود مصدومیتش و پشت سر گذاشتن یک دورۀ نقاهت مناسب، با آمادگی کامل پا به آلیانز آرنا خواهد گذاشت.