مالکیت باشگاه پرافتخار اسکاتلندی به صورت رسمی تغییر کرد

مالکیت باشگاه پرافتخار اسکاتلندی به صورت رسمی تغییر کرد

پایگاه خبری فوتبالی- باشگاه رنجرز رسماً تحت مالکیت جدید قرار گرفت، پس از آنکه یک کنسرسیوم آمریکایی به رهبری شرکت 49ers Enterprises، بازوی سرمایه‌گذاری تیم فوتبال آمریکایی سان‌فرانسیسکو، ۵۱٪ از سهام این باشگاه را خریداری کرد.

به گزارش فوتبالی، این معامله که توسط اتحادیه فوتبال اسکاتلند تأیید شده است، اندرو کاونا را به عنوان رئیس جدید باشگاه و پراگ ماراثه، رئیس 49ers Enterprises و رئیس باشگاه لیدز یونایتد، را به عنوان نایب‌رئیس منصوب می‌کند. کنسرسیوم قصد دارد ۲۰ میلیون پوند به باشگاه تزریق کند، عمدتاً برای تقویت تیم و جذب بازیکنان جدید، با هدف بازپس‌گیری سلطه فوتبال اسکاتلند از رقیب دیرینه‌اش، سلتیک.  باشگاه تأکید کرده است که بخشی از مدل مالکیت چندباشگاهی نیست و این سرمایه‌گذاری به منظور ایجاد یک چشم‌انداز استراتژیک جدید برای آینده باشگاه، با اولویت عملکرد در زمین و پایداری مالی بلندمدت، انجام می‌شود.  

در پی این تغییر مالکیت، تغییراتی در هیئت مدیره باشگاه صورت گرفته است.  مارک تابر، اندرو کلیتون و جین شنور به هیئت مدیره پیوسته‌اند، در حالی که گریم پارک، جولین وولهارت و الستر جانستون از سمت خود کناره‌گیری کرده‌اند. همچنین، باشگاه قصد دارد از یک شرکت عمومی به یک شرکت خصوصی تبدیل شود. در زمینه فنی، پس از اخراج فیلیپ کلمنت در فوریه ۲۰۲۵، باشگاه در حال جستجوی سرمربی جدید است.  داویده آنچلوتی، پسر کارلو آنچلوتی، به عنوان گزینه اصلی مطرح شده است، اما مذاکرات با گزینه‌های دیگری مانند راسل مارتین، فرانچسکو فاریولی و برایان پریسکه نیز در جریان است.  انتظار می‌رود کوین تلوِل، مدیر ورزشی جدید باشگاه، از هفته آینده کار خود را آغاز کند و انتصاب سرمربی جدید نیز به زودی اعلام شود.  

این تغییرات نشان‌دهنده آغاز دوره‌ای جدید برای رنجرز است، با تمرکز بر بازسازی تیم و رقابت مجدد در سطح بالای فوتبال اسکاتلند و اروپا.