پایگاه خبری فوتبالی- به نظر میرسد طی ۲-۳ روز آینده قرارداد کنعانی زادگان وپورعلی گنجی تمدید خواهد شد.
به گزارش فوتبالی، بلافاصله پس از اعلام لیست تمدیدی ها از سوی اسماعیل کارتال که بعد از ظهر روز چهارشنبه صورت گرفت، باشگاه پرسپولیس به سرعت وارد عمل شد و قرارداد دو بازیکن خود را تمدید کرد. میلاد سرلک و محمد خدابنده لو روز گذشته و در برنامه زنده تلویزیون پرسپولیس، قراردادهای دو و سه ساله خود را امضا کردند تا وضعیت دو هافبک میانی پرسپولیس برای فصل آینده مشخص شود.
حال رضا درویش، باید هرچه سریع تر تکلیف بقیه بازیکنان تمدیدی را مشخص کرده و به همین روال از آن ها رونمایی کند. درحال حاضر امید عالیشاه، حسین کنعانی و مرتضی پورعلی گنجی دیگر تمدیدی های پرسپولیس هستند که به نظر می رسد مشکلی برای تمدید قرارداد با آن ها وجود ندارد.
شنیده میشود محمدحسین کنعانی زادگان که در حال حاضر در کشور تایلند به سر می برد قرار است امروز به ایران بازگردد. از سوی دیگر مرتضی پورعلی گنجی نیز در حال حاضر در مینی کمپ تیم ملی است. از این رو به نظر می رسد باشگاه پرسپولیس به دنبال معرفی این دو مدافع میانی طی روزهای آینده است.
اگر اتفاق خاصی رخ ندهد طی ۲-۳ روز آینده به شکل همزمان از کنعانی زادگان وپورعلی گنجی نیز رونمایی خواهد شد. دو مدافعی که البته تمدید قرارداد با آن ها کار راحتی نبود و هر کدام از آن ها با توجه به شرایط حاکم بر نقل و انتقالات این فصل، درخواست های متفاوت و متنوعی داشتند که البته باشگاه پرسپولیس موفق شد با جلب نظر آن ها درنهایت هر دو مدافع ملی پوش را راضی به ادامه همکاری کند تا مراسم رونمایی از کنعانی و پورعلی گنجی نیز طی چند روز آینده انجام شود.