پایگاه خبری فوتبالی- هافبک استقلال درباره اقدام عجیبش در جشن قهرمانی استقلال توضیح داد.
به گزارش فوتبالی، پنج شنبه شب در مسابقه فینال جام حذفی که در اراک برگزار شد تیم استقلال توانست با نتیجه یک بر صفر ملوان بندر انزلی را شکست بدهد و قهرمان جام حذفی شود.
بعد از سوت پایان مسابقه و مناسب شدن فضای ورزشگاه، جشن قهرمانی استقلال و توزیع مدالها و جام قهرمانی به این تیم برگزار شد. اما آرش رضاوند در اقدامی عجیب در حالی روی سکوی قهرمانی رفت که یک عدد موز و یک ظرف شیر در دستش بود.
رضاوند دیشب در برنامه شبهای فوتبالی در این باره گفت: «به هر حال کسانی در این مملکت سمت دارند و تاثیرگذار بودهاند. کری خوانی قشنگ است اما نباید بیاحترامی کرد. من در سالهایی که فوتبال بازی کردهام هیچ بیاحترامی نکردهام. اما آن کریخوانی برای ما و هواداران استقلال بسیار سنگین بود. من وقتی همان موقع آن کریخوانی را شنیدم قصد داشتم جواب ایشان را بدهم. برای همین هم آن کار را انجام دادم.»
اشاره رضاوند به محمد جواد آذری جهرمی وزیر اسبق ارتباطات بود که با اعلام پخش بازی استقلال و چادرملو اردکان از شبکه نسیم، در صفحه شخصی خودش در شبکه اجتماعی ایکس به شکلی ناپسند برای هواداران استقلال کریخوانی کرده بود.