ایده‌ای متفاوت؛ کلوپ باید جای آموریم را بگیرد

ایده‌ای متفاوت؛ کلوپ باید جای آموریم را بگیرد

پایگاه خبری فوتبالی - مارتین کیون: کلوپ بهترین گزینه برای نجات منچستریونایتد است.

به گزارش فوتبالی ، مارتین کیون، مدافع سابق آرسنال، معتقد است که منچستریونایتد باید از گزینه‌هایی چون روبن آموریم عبور کرده و تمام تلاش خود را برای جذب یورگن کلوپ به کار گیرد. این در حالی است که شیاطین سرخ یکی از بدترین فصل‌های خود را سپری کردند و نه‌تنها در لیگ برتر در جایگاه پانزدهم قرار گرفتند، بلکه از سهمیه‌های اروپایی نیز بازماندند.

کیون که سابقه رقابت‌های تند با یونایتد در دوران بازی‌اش را دارد، در مصاحبه‌ای با رادیو تاک‌اسپورت تاکید کرد که تجربه کلوپ می‌تواند مسیر باشگاه را به طور کامل تغییر دهد. او گفت: «با توجه به ناکامی‌های اخیر، من شک دارم که آموریم گزینه مناسبی باشد. اما اگر کلوپ بیاید، همه چیز می‌تواند بهتر شود. او تجربه بازسازی تیم را دارد و در گذشته هم نشان داده که می‌تواند پروژه‌های بزرگ را با موفقیت مدیریت کند.»

کیون افزود: «من دنبال بحث یا جنجال نیستم. فقط معتقدم منچستریونایتد نیاز به شخصی با سابقه و کاریزما مثل کلوپ دارد. باید همه تلاش‌شان را برای جذب او انجام دهند.»

کلوپ که فصل گذشته پس از ۹ سال حضور موفق در لیورپول، از مربیگری کناره‌گیری کرد، در حال حاضر ریاست بخش جهانی فوتبال شرکت ردبول را بر عهده دارد. با این حال، کیون معتقد است اگر یونایتد پیشنهاد مناسبی ارائه دهد، ممکن است کلوپ وسوسه بازگشت به نیمکت مربیگری شود.