پایگاه خبری فوتبالی - باشگاه منچسترسیتی که فصل بدی را پشت سر گذاشت، حالا به دنبال یک خانهتکانی در ترکیب خود است تا حضوری قدرتمند، اول در مسابقات جام باشگاههای جهان و پس از آن در رقابتهای فصل ۲۰۲۵/۲۶ داشته باشد.
به گزارش فوتبالی، با تأیید فابریتزیو رومانو، خبرنگار مطرح ایتالیایی، تیجانی ریندرز، ستارۀ هلندی فصل گذشتۀ میلان، به منچسترسیتی پیوست؛ ریندرز که دو سال پیش، با بخشی از پول حاصل از فروش ساندرو تونالی، ستارۀ ایتالیایی سابق میلان به نیوکاسل، توسط روسونری از باشگاه آلکمار خریداری شد، حالا علیرغم تمدید قراردادش در طول فصل، احتمالاً از باشگاه میلان جدا خواهد شد و به منچسترسیتی خواهد پیوست؛ توافق حاصل شده و تنها یکسری جزئیات باقی مانده است که بعید است مانعی برای انجام این انتقال باشند؛ ریندرز در دو فصل حضور در میلان در ۱۰۶ بازی برای این تیم به میدان رفت و موفق به زدن ۲۰ گل و ارسال ۷ پاس گل شد.
باشگاه میلان به دلیل عدم راهیابی به هیچیک از رقابتهای اروپایی، نیاز به تأمین بودجه از طریق فروش بازیکنان دارد و بهجز تیجانی ریندرز، احتمالاً تئو هرناندز و مایک ماینیان، دو بازیکن فرانسوی و ملیپوش این تیم هم بهزودی از باشگاه جدا شوند. پپ گواردیولا، ریندرز را برای پست شمارۀ ۸ منچسترسیتی در نظر داشت و خرید این بازیکن، خللی در فرآیند جذب مورگان گیبس-وایت که مربی اسپانیایی او را بهعنوان شماره ۱۰ مدنظر دارد، ایجاد نخواهد کرد.
توافق بر سر انتقال ستارۀ میلان به منچسترسیتی حاصل شد
