واکنش هالند به خبر انتقال ستاره میلان به منچسترسیتی

واکنش هالند به خبر انتقال ستاره میلان به منچسترسیتی

پایگاه خبری فوتبالی - ارلینگ هالند اولین بازیکن در بین بازیکنان منچسترسیتی است که به خبر انتقال تیجانی ریندرز به منچسترسیتی واکنش نشان داده است.

به گزارش فوتبالی و به نقل از فوتبال اینسایدر، ارلینگ هالند پست اینستاگرامی فابریزیو رومانو که خبر قطعی شدن انتقال ریندرز به میلان را می‌داد، لایک کرد. ریندرز، هافبک ۲۶ ساله هلندی از زمان پیوستن به میلان از آلکمار در تابستان سال ۲۰۲۳ میلادی، در ایتالیا عملکرد درخشانی داشته و در ۱۰۶ بازی که در نقش هافبک دفاعی‌تر انجام داده، ۲۰ گل و ۷ پاس گل به ثبت رسانده است. پپ گواردیولا در اکثر دیدارهای فصل ۲۰۲۴/۲۵ بدون ستاره خط هافبک خود، یعنی رودری تیمش را به میدان فرستاذ که این موضوع تاثیر مخربی بر کل فصل سیتیزن‌ها داشت و آن‌ها بدون جام فصل را به اتمام رساندند. نیکو گونزالز برای پر کردن جای خالی رودری  در پست هافبک دفاعی به سیتی اضافه شد، اما متئو کواچیچ و ریکو لوئیس هم برای ایفای نقش در پست هافبک دفاعی سازگار شدند و حالا به نظر می‌رسد گواردیولا به دنبال یک جایگزین واقعی است.

پپ گواردیولا نمی‌خواهد فصل ۲۰۲۴/۲۵ در ورزشگاه اتحاد تکرار شود. با وجود اینکه منچسترسیتی تنها ۲۸ درصد از بازی‌های این فصل را باخت، گواردیولا برای اولین بار از فصل اول حضورش در انگلیس بدون جام ماند و این موضوع نگرانی‌هایی درباره آینده او در اتحاد ایجاد کرده است. گواردیولا پس از شکست ۱-۰ مقابل ناتینگهام فارست تحت فشار هواداران منچسترسیتی قرار گرفت، اما پیروزی مقابل فولام در روز پایانی لیگ برتر، سهمیه لیگ قهرمانان اروپا را برای تیمش تضمین کرد. کوین دی‌بروینه قرار است از تیم جدا شود و بازیکنانی مانند جان استونز، جک گریلیش، برناردو سیلوا و جیمز مک‌آتی نیز ممکن است در هفته‌های آینده از تیم جدا شوند.

تصویر خبر