واکنش ستاره خط حمله لیورپول به پیشنهاد بارسلونا

واکنش ستاره خط حمله لیورپول به پیشنهاد بارسلونا

پایگاه خبری فوتبالی - در حالی که تب‌ و تاب نقل ‌و انتقالات تابستانی بالا گرفته است، لوئیز دیاز، ستاره کلمبیایی لیورپول، در خصوص آینده خود صحبت کرده است. این اظهارات در پی گزارش‌هایی مطرح می‌شود که نشان می‌دهد باشگاه بارسلونا برای جذب وی وارد عمل شده، اما با پاسخ منفی لیورپول مواجه شده است.

به گزارش فوتبالی، از مدت‌ها پیش، شایعاتی مبنی بر علاقه قهرمان لالیگا به جذب دیاز به گوش می‌رسید، اما روز پنجشنبه گزارش‌ها حاکی از آن بود که تلاش بارسلونا برای به خدمت گرفتن این وینگر سرعتی، از سوی لیورپول رد شده است. در واکنش به این اخبار، دیاز که در اردوی تیم ملی کلمبیا به سر می‌برد، صحبت‌هایی داشته است.

دیاز در گفتگو با خبرنگاران اظهار داشت: "من در لیورپول بسیار خوشحالم. آن‌ها از همان روز اول با من به خوبی رفتار کرده‌اند. صحبت‌هایی با باشگاه‌های دیگر در جریان است. این پنجره نقل‌وانتقالات است و این اتفاقات طبیعی است. اگر لیورپول قرارداد من را تمدید کند، یا اگر مجبور باشم دو سال باقی‌مانده از قراردادم را بمانم، خوشحال خواهم بود. این تصمیم به خود آن‌ها بستگی دارد."

با وجود رد پیشنهاد بارسلونا، گزارش‌ها حاکی از آن است که لیورپول در حال حاضر هیچ قصدی برای تمدید قرارداد دیاز ندارد. طبق آنچه "اتلتیک" گزارش داده است باشگاه مایل است که او تا پایان قرارداد فعلی خود در تیم بماند.

لوئیز دیاز در هفته جاری در دو دیدار حساس و مهم برای تیم ملی کلمبیا در چارچوب رقابت‌های مقدماتی جام جهانی مقابل پرو و آرژانتین به میدان خواهد رفت. پس از این بازی‌ها، وضعیت آینده او مشخص خواهد شد.