پایگاه خبری فوتبالی- تیم ملی ایران نمایش فوقالعاده ضعیفی در نیمه اول تقابلش با قطر داشته است.
به گزارش فوتبالی، ایران که صعودش به جام جهانی قطعی شده حالا برای اینکه در رنکینگ فیفا جایگاه خوب خود را حفظ کند و حتی چند پلهای هم ارتقای رتبه داشته باشد نیاز به کسب پیروزی در دو بازی باقی مانده خود در این رقابتها دارد. هرچند که نیمه اول تقابل با قطر اصلا خوب پیش نرفته و ایران اسیر تاکتیک درست و بازی شناور عنابیها شده است.
آن چیزی که در نیمه اول به ضرر ایران شد ورود به جنگ روانی بود که قطریها راه انداختند و نهایت بهره را از آن بردند. چیزی که تیمهای حوزه خلیج فارس به شدت در آن شگرد دارند.
میلاد محمدی در فاصله تنها چند دقیقه دو کارت زرد پیاپی از داور عربستانی مسابقه گرفت و پیش از پایان نیمه اول از زمین اخراج شد. از محمدی که سابقه بازی در جام جهانی را دارد انتظار بیشتری میرفت که محتاطتر ظاهر شود و یک اخراجی روی دست تیم ملی نگذارد! بهتر است بگوییم مدافع پرسپولیس خیلی بچگانه اخراج شد و تیم ملی را ده نفره کرد.
بعد از اخراج محمدی، قلعهنویی به سرعت در ترکیب تیم ملی تغییر ایجاد کرد و ترجیح داد علی علیپور را از زمین خارج کند و به جای او علی نعمتی را به زمین بفرستد.
معلوم نیست که چرا تیم ملی در تقابلهای اخیر خود در دوحه مقابل قطر به این سرنوشت دچار و مجبور میشود با ده نفر به بازی ادامه بدهد. فراموش نکنید که تیم ملی ایران در جام ملتهای آسیا و در نیمهنهایی مغلوب قطر شد و از گردونه رقابتها کنار رفت. در آن بازی هم ایران به مانند بازی امشب خیلی آشفته در زمین ظاهر شد و اتفاقا در دقایق پایانی با اخراج شجاع خلیلزاده، ده نفره به کار خود ادامه داد.