طلسم 34 ساله شکست؛ صعود تاریخی ستارگان سرخابی ازبک به جام جهانی!

طلسم 34 ساله شکست؛ صعود تاریخی ستارگان سرخابی ازبک به جام جهانی!

پایگاه خبری فوتبالی- تیم ملی ازبکستان بالاخره به جام جهانی راه پیدا کرد. 

به گزارش فوتبالی، تیم ملی ازبکستان که در این دوره از مسابقات مقدماتی جام جهانی نتایج رضایت‌بخشی کسب کرده و توانسته از گروه آسانی در آن قرار گرفته نهایت بهره را ببرد سرانجام به رویای خود رنگ واقعیت بخشید و مسافر جام جهانی شد. ازبک‌ها تا پیش از این هیچ‌گاه موفق به کسب سهمیه حضور در مهمترین فستیوال فوتبالی جهان نشده بودند. 

تیم ملی ازبکستان روز گذشته در نهمین بازی خود در مرحله نهایی مقدماتی جام جهانی در خانه امارات به میدان رفت و با نتیجه بدون گل متوقف شد تا در جدول 18 امتیازی شود. باتوجه به اینکه نزدیک ‌ترین تعقیب‌کننده ازبکستان رده دومی، امارات 14 امتیازی است صعود این تیم به جام جهانی 2026 قطعی شد. 

تصویر خبر

ازبکستان مقدماتی جام جهانی را با هدایت کاتانچ صربستانی آغاز کرد اما در میانه راه این سرمربی به دلیل ابتلا به بیماری سرطان از ادامه کار روی نیمکت ازبک‌ها کناره‌گیری کرد تا ماموریت بزرگ برعهده تیمور کاپادزه قرار بگیرد. 

تیمور کاپادزه که همین چند سال پیش برای ازبکستان به میدان می‌رفت و بازوبند کاپیتانی این تیم را بر بازو می‌بست به خوبی از پس وظیفه‌ای که به او سپرده شد برآمد و توانست ازبک‌ها را رهسپار جام جهانی کند و یک صعود تاریخی را رقم بزند. 

ازبک‌ها در طی چند سال اخیر رشد چشمگیری داشته‌اند و با برنامه‌ریزی خوبی که در رده‌های پایه داشتند حالا به مهمترین هدف‌شان یعنی رسیدن به جام جهانی دست یافتند. فراموش نکنید که تیم امید ازبک‌ها تابستان سال گذشته در رقابت‌های المپیک شرکت کرده بود و بازیکنان آن تیم پشتوانه بسیار خوبی برای تیم بزرگسالان محسوب خواهد شد. 

ماشاریپوف، اورونوف و یوسوپوف سه بازیکن ازبکستانی شاغل در فوتبال ایران حالا در جام جهانی حاضر خواهند بود و قطعا همین موضوع می‌توان روی عملکرد آن‌ها در فصل آتی لیگ برتر تاثیر مثبت بگذارد.