پایگاه خبری فوتبالی - اندرو رابرتسون، مدافع لیورپول و کاپیتان تیم ملی اسکاتلند، در اظهارنظری کنایهآمیز به منچستریونایتد، از عملکرد درخشان همتیمیاش اسکات مکتامینی در ناپولی تمجید کرد.
به گزارش فوتبالی، مکتامینی تابستان گذشته از منچستریونایتد به ناپولی پیوست و فصل را با قهرمانی در سریآ و عنوان بهترین بازیکن فصل به پایان رساند.
رابرتسون در مصاحبه ای گفت: "فکر میکنم او با انگیزهای ویژه راهی ایتالیا شد. میخواست اشتباه منچستریونایتد و برخی از افراد در لیگ برتر را ثابت کند و بهخوبی هم این کار را انجام داد. این موفقیت، نتیجه نگرش حرفهای و ارادهاش برای تبدیل شدن به بهترین نسخه از خودش است. حالا او در ایتالیا تبدیل به پادشاه شده است. در منچستریونایتد هرگز فرصت حضور مداوم در ترکیب اصلی را پیدا نکرد و مدام از ترکیب خارج و وارد میشد.به نظرم او احترام کافی را در یونایتد دریافت نکرد. اما حالا با فصلی فوقالعاده و کسب قهرمانی لیگ، پاسخی شایسته به همه تردیدها داد. هواداران ناپولی شور و اشتیاق خاصی دارند و اینکه یکی از بازیکنان ما را اینگونه دوست دارند، برای اسکاتلند نیز افتخار بزرگی است.
او در پایان گفت: "آنها بیلی گیلمور را هم دوست دارند، بنابراین باید به هر دو تبریک گفت که به ایتالیا رفتند، موفق شدند و جام را بالای سر بردند."