نظر گواردیولا درباره مقایسه یامال با مسی

نظر گواردیولا درباره مقایسه یامال با مسی

پایگاه خبری فوتبالی - پپ گواردیولا در اظهاراتی صریح، از لامین یامال ستاره نوظهور بارسلونا عذرخواهی کرد و گفت که هیچ بازیکنی در تاریخ فوتبال نمی‌تواند با لیونل مسی مقایسه شود.

به گزارش فوتبالی، بسیاری در جهان فوتبال، لامین یامال را جانشین لیونل مسی می دانند.

سرمربی منچسترسیتی در گفت‌وگو با DAZN درباره پدیده ۱۷ ساله بارسلونا گفت: "همه می‌گویند که او فوق‌العاده است، و واقعاً هم همین‌طور است. اما بلوغ واقعی را معمولاً در ۲۴ یا ۲۵ سالگی به دست می‌آوری... گاهی اوقات به نظر می‌رسد بازیکنی با این همه استعداد باید در هر صحنه‌ای ریسک کند. مثل اینکه هر بار باید سه‌امتیازی بزنی مثل کری (استفن کری). نه. او می‌آید، یک‌بار لمس می‌کند، بعد سه دقیقه استراحت می‌کند. دوباره لمس می‌کند، کمی دریبل می‌زند و پاس می‌دهد، و بعد در لحظه مناسب بازی را می‌بَرد."

گواردیولا در ادامه افزود: "درک بازی مهم است... واقعاً تعجب‌آور است، و واقعیت این است که ما در بارسلونا خیلی خوش‌شانسیم که دوباره چنین بازیکنی پیدا کرده‌ایم که این دیدگاه را دارد. ولی نمی‌خواهم بگویم مثل لئو. متأسفم، ولی برای من هیچ‌کس، هیچ‌کس، هیچ‌کس در دنیا مثل لئو [مسی] نخواهد بود. این غیرممکن است."

لامین یامال قرار است در فینال لیگ ملت‌های اروپا روز یک‌شنبه به همراه تیم ملی اسپانیا مقابل پرتغال به میدان برود.