واکنش دوناروما به تحقیر ایتالیا مقابل یاران هالند

واکنش دوناروما به تحقیر ایتالیا مقابل یاران هالند

پایگاه خبری فوتبالی - جانلوییجی دوناروما، دروازه‌بان تیم ملی ایتالیا، پس از شکست سنگین برابر نروژ در آغاز مرحله مقدماتی جام جهانی ۲۰۲۶، با ناراحتی از عملکرد تیمش صحبت کرد. 

به گزارش فوتبالی ، آتزوری در نیمه نخست دیدار مقابل نروژ در شهر اسلو با نتیجه ۳-۰ عقب افتاد و در ادامه بازی هم نتوانست تغییری در روند مسابقه ایجاد کند. این شکست نه‌تنها شروعی ناامیدکننده برای ایتالیا بود، بلکه باعث شد نروژ با سه برد متوالی، با اقتدار در صدر گروه I قرار بگیرد.

دوناروما پس از این دیدار در گفت‌وگویی با شبکه رای اسپورت گفت: «واقعاً چیزی برای گفتن ندارم. فقط به خاطر احترامی که برای رسانه‌ها قائلم در این مصاحبه شرکت کردم. باید بپذیریم که چنین نمایشی در شأن تیم ملی و هواداران نبود. زمان آن رسیده که صادقانه به خودمان نگاه کنیم و راه خروج از این وضعیت را پیدا کنیم.»

ایتالیا حالا در دومین دیدار خود، دوشنبه شب در ورزشگاه رجو امیلیا به مصاف مولداوی خواهد رفت؛ دیداری که می‌تواند فرصتی برای جبران و بازسازی روحیه تیم باشد.

در ادامه دوناروما تأکید کرد: «قبل از هر چیز باید قدرت درونی خودمان را بازیابیم. ما نماینده ایتالیا هستیم و این نوع نمایش‌ها قابل قبول نیست. همه باید مسئولیت اشتباهات خود را بپذیریم و با اتحاد و تمرکز از این شرایط عبور کنیم.»