اولتیماتوم میلان به تئو؛ یا به الهلال برو یا سکونشین می‌شوی!

اولتیماتوم میلان به تئو؛ یا به الهلال برو یا سکونشین می‌شوی!

پایگاه خبری فوتبالی - باشگاه میلان، در روزهای اخیر، درگیر تعیین تکلیف برخی از بازیکنانش است؛ تیجانی ریندرز، به منظور تأمین بودجۀ باشگاه، با ۵۷ میلیون یورو راهی منچسترسیتی شد، اما تکلیف رافائل لیائو، مایک ماینیان، تئو هرناندز و کریستین پولیشیچ، دیگر ستاره‌های روسونری هنوز مشخص نیست.

به گزارش فوتبالی، به ادعای دنیله لونگو، خبرنگار ایتالیایی نزدیک به باشگاه میلان، مسئولان این باشگاه با تئو هرناندز دچار یک مشکل جدی شده‌اند؛ ستارۀ ۲۷ سالۀ فرانسوی، که قراردادش با میلان در سال ۲۰۲۶ به پایان می‌رسد، با پیشنهاد باشگاه برای تمدید قراردادش، موافقت نکرده است و میلان، برای جلوگیری از خروج او در سال آینده به‌عنوان بازیکن آزاد، قصد فروش او را در همین تابستان دارد؛ الهلال عربستان و اتلتیکو مادرید، جدی‌ترین مشتریان تئو محسوب می‌شوند، که باشگاه میلان با پیشنهاد کم اتلتیکو موافقت نکرد، اما پیشنهاد بالاتر الهلال را پذیرفت؛ هرناندز، برخلاف باشگاهش، انتقال به باشگاه دوران کودکی‌اش، اتلتیکومادرید را، نسبت به انتقال به فوتبال عربستان و باشگاه الهلال، در اولویت قرار می‌دهد؛ به همین دلیل، باشگاه ایتالیایی به بازیکن دورگۀ فرانسوی-اسپانیایی اش اولتیماتوم داده، که یا با جدایی‌اش باید ۳۰ میلیون یورو وارد حساب‌های باشگاه شود، یا در کل فصل ۲۰۲۵/۲۶ سکونشین خواهد شد!

گفته می‌شود اتلتیکومادرید پس از پایان رقابت‌های جام باشگاه‌های جهان، مجدداً فرآیند جذب تئو را از سر خواهد گرفت؛ باید دید آیا مسئولان روخی بلانکوس، می‌توانند با مسئولان روسونری به توافق برسند، یا خیر.