ستایش رابرتسون از ستاره آلمانی که به زودی به آنفیلد خواهد آمد

ستایش رابرتسون از ستاره آلمانی که به زودی به آنفیلد خواهد آمد

پایگاه خبری فوتبالی - اندی رابرتسون، ستاره لیورپول، از فلوریان ویرتز، هدف نقل‌وانتقالاتی این باشگاه، به‌عنوان استعدادی هیجان‌انگیز یاد کرده است.

به گزارش فوتبالی، این هافبک ۲۲ ساله در آستانه پیوستن به لیورپول قرار دارد و این انتقال می‌تواند به گران‌ترین خرید تاریخ فوتبال بریتانیا تبدیل شود. هرچند مذاکرات بین لیورپول و بایرلورکوزن هنوز ادامه دارد، گزارش‌ها حاکی از آن است که توافق کلی حاصل شده و تنها نحوه پرداخت باقی مانده تا قرارداد نهایی شود.

در صورت تکمیل این انتقال ۱۵۰ میلیون یورویی، پیوستن ویرتز به آنفیلد از رکورد ۱۱۵ میلیون پوندی خرید مویسس کایسدو توسط چلسی عبور خواهد کرد و رکورد تازه‌ای در هزینه‌های نقل‌وانتقالاتی تاریخ لیگ جزیره ثبت می‌شود. ویرتز فصل درخشانی در آلمان داشت و با ۱۶ گل و ۱۵ پاس گل، مدیران لیورپول را مجاب کرد که برای جذب او دست به جیب شوند. اندی رابرتسون در گفت‌وگو با اسکای اسپورتس، درباره این بازیکن که هواداران لیورپول مشتاق دیدنش در آنفیلد هستند، گفت:

"او مقابل ما (اسکاتلند، در یورو ۲۰۲۴) عملکرد فوق‌العاده‌ای داشت، این را به‌خوبی به یاد دارم. آن بازی برای ما واقعاً دشوار بود اما او بسیار درخشان ظاهر شد. او کسی بود که در فضاهای کوچک برای ما مشکل‌ساز می‌شد، به پشت خط دفاعی نفوذ می‌کرد و توانایی تغییر سبک بازی را داشت. من بازی‌های زیادی از او ندیده‌ام اما همان یک بازی مقابلش کافی بود تا بفهمم قرار است به بازیکن بزرگی تبدیل شود. ما (لیورپول) این فصل در لیگ قهرمانان هم با لورکوزن بازی کردیم و کنترل بیشتری روی آن مسابقه داشتیم، بنابراین کار برای او سخت‌تر بود اما قطعاً در تیم ملی آلمان مقابل ما درخشان بود. واضح است که ما به او لینک شده‌ایم، بدون شک! نمی‌شود آن را نادیده گرفت اما اگر بتوانیم او را به خدمت بگیریم، قطعاً یک استعداد هیجان‌انگیز به جمع ما اضافه خواهد شد. ما در حال حاضر هم بازیکنان مستعد زیادی داریم. او بازیکن بسیار خوبی است. مطمئناً به ما کمک خواهد کرد و اگر به تیم بپیوندد، بی‌صبرانه منتظر بازی در کنار او خواهیم بود."