پایگاه خبری فوتبالی - در آغاز رقابتهای جام جهانی باشگاهها ۲۰۲۵، اتلتیکو مادرید با شکست سنگین ۴-۰ برابر پاری سن ژرمن، شروعی ناامیدکننده داشت.
به گزارش فوتبالی ، این دیدار که در لسآنجلس برگزار شد، ادامهای بر پایان تلخ فصل گذشته برای تیم دیگو سیمئونه بود؛ فصلی که با ناکامی در لالیگا و حذف از سایر رقابتها همراه بود.
دیگو سیمئونه، سرمربی آرژانتینی اتلتیکو، پس از پایان بازی مقابل خبرنگاران حاضر شد و با لحنی خسته و بیانگیزه درباره شرایط تیمش صحبت کرد. او در پاسخ به سوالی درباره قضاوت داور گفت: «بعد از ۱۴ سال، دیگر درباره داوری حرف نمیزنم. خستهام.»
سیمئونه در ادامه، عملکرد حریف را تحسین کرد و افزود: «پاری سن ژرمن تیم برتر میدان بود. آنها با بازی تیمی، فشار زیاد و بالهایی سریع و غیرقابل پیشبینی، بر ما برتری داشتند. تیمی جوان و با برنامه که کاملاً کنترل بازی را در دست داشت.»
او با اشاره به قدرت خرید حریف نیز گفت: «آنها در ژانویه ۷۰ میلیون یورو برای تقویت خط حمله خود هزینه کردند. این تفاوتها در زمین هم دیده شد.»
در حالی که اتلتیکو باید خود را برای دو دیدار سخت برابر سیاتل و بوتافوگو آماده کند، فشارها بر سیمئونه افزایش یافته و هواداران نگران ادامه مسیر تیم در این رقابت مهم هستند.