گزارش ویژه (دو)؛ ستاره‌های سپاهان در فصلی که گذشت

گزارش ویژه (دو)؛ ستاره‌های سپاهان در فصلی که گذشت

پایگاه خبری فوتبالی- تنها دستاورد بزرگ سپاهان در فصلی که گذشت کسب سهمیه پلی‌آف لیگ نخبگان آسیا و قهرمانی در سوپرجام بود. 

به گزارش فوتبالی، سپاهان در فصلی که گذشت شانس این را داشت تا به طلسم ده ساله خود پایان دهد و برای ششمین بار قهرمان لیگ برتر شود اما حواشی درون تیمی انسجام آن‌ها را برهم زد و در نهایت قهرمانی را به تراکتور واگذار کرد. این در شرایطی بود که سپاهانی‌ها تا هفته‌های پایانی لیگ برتر کورس جانانه‌ای با تراکتور و حتی پرسپولیس برای قهرمانی داشتند.

تصویر خبر

سپاهان در فصلی که گذشت شاهد تغییر روی نیمکتش بود و بعد از اینکه فصل را با مورایس آغاز کرد اما در ادامه این سرمربی پرتغالی از سمتش استعفا کرد تا به جای او کارترون فرانسوی روی نیمکت طلایی‌پوشان بنشیند. عملکرد این سرمربی فرانسوی در مجموع خوب بود اما او هم نتوانست حواشی داخل تیم را کنترل کند.

سپاهان در لیگ برتر و در هفته پایانی مسابقات به لطف تفاضل گل نایب قهرمان شد و سهمیه پلی آف لیگ نخبگان آسیا را کسب کرد. سپاهان اگر در پلی آف مغلوب الدحیل شود راهی لیگ قهرمانان آسیا دو خواهد شد.

تصویر خبر

در جام حذفی هم سپاهان علی‌رغم‌ اینکه موفق شد پرسپولیس را حذف کند اما در مرحله یک چهارم نهایی مغلوب ملوان شد و به راحتی از گردونه رقابت‌ها کنار رفت. قهرمانی در سوپرجام و 4 پیروزی متوالی مقابل پرسپولیس مهمترین دستاورد سپاهان با کارترون در فصلی بود که سپری شد. 

در این میان می‌توان از انزونزی، محمد کریمی، محمدمهدی محبی، مهدی لیموچی و آریا یوسفی به عنوان موثرترین بازیکنان سپاهان در فصلی که سپری شد یاد کرد. 

انزونزی که سابقه بازی در لیگ‌های معتبر جهانی را در کارنامه دارد و حتی با تیم ملی فرانسه قهرمان جام جهانی 2018 شد در تابستان سال گذشته و در یک انتقال بزرگ راهی سپاهان شد. او طراوات خوبی را به خط هافبک سپاهان بخشید و زوج خوبی را با محمد کریمی شکل داد. انزونزی گل قهرمانی سپاهان در سوپرجام را وارد دروازه پرسپولیس کرد.

تصویر خبر

محمد کریمی دیگر بازیکن موثر سپاهان در لیگ بیست و چهارم بود. درخشش او در سپاهان باعث شد که پای ثابت اردوهای تیم ملی در طی یک سال اخیر باشد. البته در اواخر فصل این خبری از اردوی سپاهان به بیرون درز کرده بود که او با انزونزی دچار درگیری شده و از دید هواداران وقوع هچنین اتفاقاتی سپاهان را از قهرمانی در لیگ برتر باز داشت! 

تصویر خبر

شاید اگر مهدی لیموچی دچار مصدومیت از ناحیه رباط صلیبی نمی‌شد این سپاهان بود که قهرمانی در لیگ بیست و چهارم را به چنگ می‌آورد. سپاهان جانشینی برای لیموچی نداشت و نبود این وینگر خوش‌تکنیک حسابی برای طلایی‌پوشان و کارترون گران تمام شد. بازیکنی که 9 گل در فصل گذشته برای سپاهان به ثمر رساند و کلیدی‌ترین مهره این تیم به شمار می‌آمد.

تصویر خبر

آریا یوسفی و محمدمهدی محبی دو بازیکن موثر دیگر سپاهان در فصل گذشته رقابت‌های لیگ برتر بودند. دو بازیکنی که به اردوی تیم ملی هم دعوت شدند و با درخشش در سپاهان توانستند رضایت امیر قلعه‌نویی را جلب کند. البته یوسفی مدت‌هاست که به تیم ملی دعوت می‌شود اما اوضاع برای محبی کاملا متفاوت است. او در همین فیفادی قبلی برای اولین بار به اردوی بزرگسالان دعوت شد و با اعتماد ویژه قلعه‌نویی اولین بازی‌های ملی خود را انجام داد. او در دومین بازی ملی خود مقابل کره شمالی موفق شد اولین گلش را برای ایران به ثمر برساند. محبی در طول فصل هم برای سپاهان بدون حاشیه کار کرد و در مجموع عملکرد قابل قبولی داشت و او رفت و برگشت هم موفق شد دروازه پرسپولیس، رقیب دیرینه سپاهان را باز کند.

تصویر خبر

گزارش از جواد حامدنیا/ پایگاه خبری فوتبالی