پایگاه خبری فوتبالی - رئال مادرید در مقابل الهلال عربستان به تساوی یک بر یک رسید و از هفته اول دور گروهی رقابت های جام جهانی باشگاه ها، تنها یک امتیاز به دست آورد.
به گزارش فوتبالی ، ژابی آلونسو که مدت زیادی نیست به عنوان سرمربی جدید رئال مادرید انتخاب شده است و جای کارلو آنچلوتی را گرفته است، حالا اولین بازی رسمی خود را روی نیمکت رئال مادرید پشت سر گذاشت. این بازی برای شاگردان ژابی آلونسو، برد را به همراه نداشت و همین قضیه موجب ناراحتی سرمربی اسپانیایی شده است.
ژابی آلونسو درباره نتیجه بازی خود گفت:" نتیجه ای که در این بازی رقم خورد، برای ما شرم آور بود. در نیمه دوم خیلی از حریف بهتر بودیم اما باز هم نتوانستیم برنده شویم. در نیمه اول به دنبال این بودیم که سرعت بازی را بالا ببریم؛ همین مسئله موجب می شد که دفعات زیادی توپ را از دست بدهیم. نیمه دوم یک بازی متعادل تر را به نمایش گذاشتیم."
آلونسو در ادامه افزود:" به طور کلی نا امید نبوده و نیستم. هدف ما این بود که عملکرد بهتری داشته باشیم. کار هایی که به اشتباه انجام می شود را باید اصلاح کنیم. برای انجام این کار به زمان نیاز داریم. هوا خیلی گرم بود. البته گرمای هوا بهانه خوبی نیست."