مشکلات سرمربی جدید تاتنهام با چند ستاره در حال جدایی

مشکلات سرمربی جدید تاتنهام با چند ستاره در حال جدایی

پایگاه خبری فوتبالی- توماس فرانک، سرمربی جدید تاتنهام، با تصمیم‌های مهم و دشواری درباره آینده ستارگان تیم مانند سون هیونگ‌مین و ریچارلیسون روبه‌رو شده است.

به گزارش فوتبالی، فرانک در مصاحبه اول خود از جذب دومینیک سولانکه ۶۵ میلیون پوندی تمجید کرد و از او به عنوان محور خط حمله آینده یاد کرد؛ اما نقطه مقابل این اتفاق، بلاتکلیفی بازیکنانی مثل سون و ریچارلیسون است که قرارداد یک‌ساله تا پایان فصل آینده دارند.

سون هیونگ مین با پیشنهادهایی از عربستان و ترکیه و تماس اولیه از سوی چند باشگاه سعودی روبه‌روست اما بند خاصی در قراردادش او را ملزم می‌کند در تور پیش فصل در کره با تاتنهام حضور داشته باشد، بنابراین تصمیم نهایی احتمالا با تاخیر گرفته خواهد شد. ریچارلیسون نیز که با مبلغ حدود ۶۰ میلیون پوند به تاتنهام آمد، به خاطر مصدومیت‌های مکرر و عملکرد نه‌چندان قوی تنها ۲۰ گل در ۸۶ بازی در کارنامه دارد و باشگاه آماده بررسی گزینه‌های خروج اوست.

فرانک ممکن است برای بهبود ساختار دفاعی و هافبک میانی تیم نیز تغییراتی انجام دهد؛ مثلا کریستیان رومرو در لیست فروش قرار دارد و اگر او جدا شود، ممکن است دوباره به دنبال گزینه‌ای مانند مارک گوهی باشند. در خط دفاع، رادو دراگوسین که مصدومیت دارد ممکن است نقش تازه‌ای به زیر هدایت فرانک کسب کند. جیمز مدیسون و رودرگو بنتانکور عمدتا در ترکیب باقی خواهند ماند، اگرچه وضعیت قرارداد بنتانکور هنوز مبهم است؛ همچنین عدم قطعیت در وضعیت ایوس بیسومبا ادامه دارد.

فرانک که به ساختار دفاعی قوی و ترمیم ترکیب با استعدادهای جوان مشهور است، در تحقیق برای جذب هافبک دفاعی باتجربه و وینگر سرعتی است تا تیم را در فصل جدید منسجم‌تر کند و هزینه‌های اضافی را مدیریت کند. او همچنین در تور تابستانی کره جنوبی، زمان کافی برای تصمیم‌گیری درباره فروش یا حفظ بازیکنان کلیدی تیم خواهد داشت در حالی که کنترل لازم برای بهبود مستمر ترکیب و حفظ ثبات رقابتی را در دستور کار قرار می‌دهد.