واکنش گوترش به حمله تجاوزکارانه آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ایران

واکنش گوترش به حمله تجاوزکارانه آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ایران

پایگاه خبری فوتبالی - دبیرکل سازمان ملل از حمله تجاوزکارانه آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ایران عمیقا ابراز نگرانی کرد.

به گزارش فوتبالی و به نقل از ایسنا، «آنتونیو گوترش» دبیرکل سازمان ملل متحد روز یکشنبه و در پیامی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: من عمیقا از استفاده ایالات متحده از زور علیه ایران نگران هستم. این یک تشدید خطرناک در منطقه‌ای است که در حال حاضر در لبه پرتگاه قرار دارد و تهدیدی مستقیم برای صلح و امنیت بین‌المللی است.

او در ادامه نوشت: خطر فزاینده‌ای وجود دارد که این درگیری می‌تواند به سرعت از کنترل خارج شود و عواقب فاجعه‌باری برای غیرنظامیان، منطقه و جهان داشته باشد.

گوترش از کشورهای عضو سازمان ملل خواست «از تنش‌ها بکاهند و به تعهدات خود تحت منشور سازمان ملل و سایر قوانین بین‌المللی عمل کنند».

دبیرکل سازمان ملل با بیان اینکه «در این زمان خطرناک، جلوگیری از ورود به چرخه هرج و مرج بسیار مهم است»، نوشت: هیچ راه حل نظامی وجود ندارد، تنها مسیر پیش رو دیپلماسی است و تنها امید، صلح است.