غول آلمانی هنوز از جذب هدف بارسلونا ناامید نشده

غول آلمانی هنوز از جذب هدف بارسلونا ناامید نشده

پایگاه خبری فوتبالی - گزارش‌ها حاکی از آن است که بایرن مونیخ همچنان از تلاش برای جذب نیکو ویلیامز در تابستان امسال دست نکشیده، حتی با وجود این که گفته می‌شود این وینگر اسپانیایی با بارسلونا بر سر شرایط شخصی به توافق رسیده است.

به گزارش فوتبالی، ویلیامز که سال گذشته تصمیم گرفت در اتلتیک بیلبائو بماند، حالا پس از درخشش خیره‌کننده در یورو ۲۰۲۴ آماده برداشتن گام بعدی در مسیر حرفه‌ای‌اش است. گفته می‌شود قرارداد پیشنهادی بارسلونا به او تا سال ۲۰۳۱ ادامه خواهد داشت و دستمزدی خالص تا سقف ۸ میلیون یورو در سال برایش در نظر گرفته شده است.

با این حال، هنوز توافقی با باشگاه اتلتیک بیلبائو حاصل نشده است. بند فسخ ۶۲ میلیون یورویی در قرارداد ویلیامز فعال است اما اجرای آن مستلزم پرداخت کامل مبلغ به‌صورت یک‌جا خواهد بود. با توجه به وضعیت مالی شکننده بارسا، آن‌ها ترجیح می‌دهند پرداخت را به‌صورت قسطی انجام دهند.

تا زمانی که همه‌چیز قطعی نشده، راه برای دیگر مشتریان همچنان باز است. طبق گزارش فلورین پلتنبرگ از اسکای اسپورت آلمان، بایرن اخیرا پیشنهادی جدید به نیکو ویلیامز داده که ۵۰ درصد بیشتر از پیشنهاد بارسلونا ارزش دارد.

پیشنهاد بایرن برای این ستاره ۲۲ ساله، دستمزدی خالص معادل ۱۲ میلیون یورو در سال است. با این حال، در حال حاضر مذاکره مستقیمی بین ویلیامز و قهرمانان بوندسلیگا در جریان نیست. بایرن امیدوار است بارسلونا نتواند منابع مالی لازم برای تکمیل انتقال را فراهم کند؛ سناریویی که شاید بهترین شانس بایرن برای جذب او باشد.