پایگاه خبری فوتبالی - آنسو فاتی، بازیکن جوان بارسلونا، مراحل نهایی پیوستن به موناکو را پشت سر میگذارد.
به گزارش فوتبالی ، بر اساس گزارش روزنامه اسپورت، روند انتقال قرضی این بازیکن با بند خرید دائمی در جریان است و تنها جزئیات نهایی باقی مانده است. نکته قابل توجه اینکه فاتی پیش از ترک نیوکمپ، قراردادش را با آبیواناریها تا سال ۲۰۲۸ تمدید خواهد کرد. این اقدام از سوی باشگاه بهمنظور حفظ کنترل بیشتر روی آینده فوتبالی فاتی در صورت بازگشت احتمالی به بارسلونا انجام میشود.
سفر فاتی به موناکو که قرار بود امروز انجام شود، بهدلیل تأخیر در نهاییسازی اسناد، برای مدت کوتاهی به تعویق افتاد. دو باشگاه در حال تبادل مدارک نهایی هستند و پس از امضای رسمی، انتقال او به لیگ یک فرانسه شکل قانونی به خود میگیرد. فاتی بهتازگی از اروگوئه، جایی که در مراسم ازدواج رونالد آرائوخو حضور داشت، به بارسلونا بازگشته و طبق اطلاعات رسیده، تصمیمش برای حضور در موناکو را با نزدیکان و همتیمیهایش در میان گذاشته است.
به نظر میرسد فرآیند معاینات پزشکی و نهایی شدن رسمی قرارداد تنها به چند روز زمان نیاز دارد و پس از آن، فاتی لباس تیم فرانسوی را بر تن خواهد کرد تا چالش تازهای در دوران حرفهایاش آغاز شود.