عکس؛ رفتن ذخیره‌های بایرن مونیخ به رختکن از شدت گرما

عکس؛ رفتن ذخیره‌های بایرن مونیخ به رختکن از شدت گرما

پایگاه خبری فوتبالی - گرمای طاقت‌فرسای کارولینای شمالی دردسر تازه‌ای برای جام باشگاه‌های جهان در آمریکا ایجاد کرد؛ جایی که بازیکنان ذخیره بایرن مونیخ حتی قادر به نشستن روی نیمکت نبودند و ناچار شدند بازی را از رختکن تماشا کنند.

به گزارش فوتبالی ، مسابقات این دوره با فرمت جدید و حضور ۳۲ تیم در ایالات متحده برگزار می‌شود، اما تاکنون با مشکلات زیادی مواجه شده است. یکی از اصلی‌ترین چالش‌ها، گرمای شدید در برخی شهرهای میزبان است که نه تنها بازیکنان را خسته و فرسوده می‌کند، بلکه بر کیفیت بازی‌ها نیز تأثیر منفی گذاشته است. برخی مربیان از جمله سرمربی چلسی در نشست‌های خبری خود با انتقاد تند از فیفا، شرایط آب‌وهوایی را «غیرقابل تحمل» توصیف کرده‌اند.

در بازی بایرن مونیخ مقابل بنفیکا که در شارلوت برگزار شد، شدت گرما و تابش مستقیم آفتاب به نیمکت تیم آلمانی باعث شد بازیکنان ذخیره از نشستن در آنجا خودداری کنند. طبق گزارش‌ها، به درخواست تیم، بازیکنان به رختکن منتقل شدند و نیمه نخست را از طریق تلویزیون داخلی تماشا کردند. تصویری از هری کین، ستاره بایرن، در حالی که با لباس کامل کنار سایر بازیکنان در رختکن نشسته، نمادی از ناکارآمدی برنامه‌ریزی‌ها در این رقابت‌ها شده است.

این اتفاق بار دیگر بحث آمادگی آمریکا برای میزبانی جام جهانی ۲۰۲۶ را داغ کرده؛ منتقدان می‌پرسند که اگر چنین شرایطی ادامه داشته باشد، آیا برگزاری تورنمنتی بزرگ در تابستان آینده منطقی خواهد بود؟