پایگاه خبری فوتبالی - ژروم روتن مدعی است مسی بهجای پذیرش عملکرد ضعیف خود در دوران حضورش در پاریسن ژرمن، با مزخرفگویی در مورد شرایط زندگیاش در فرانسه، در حال توجیه ناکامیاش است.
به گزارش فوتبالی، مسی بین سالهای ۲۰۲۱ تا ۲۰۲۳ برای پاریسنژرمن بازی کرد، اما در این مدت نتوانست تیم را به قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا برساند؛ هدف اصلیای که برای آن به پاریس آمده بود. اکنون در آستانه دیدار اینتر میامی با پاریسنژرمن در مرحله یکهشتم نهایی جام جهانی باشگاهها، روتن هواداران پاریس را به سوت زدن علیه مسی فراخوانده است.
او در گفتوگو با RMC Sport گفت: "من همهی بازیهای مسی در پارک دو پرنس را گزارش کردم، حتی یکی را هم از دست ندادم. همهاش مزخرف بود! البته وقتی توپ زیر پایش بود، نورها روشن میشدند و ورزشگاه زنده میشد چون این مرد یک نابغه است با استعدادی خارقالعاده. اما واقعاً! هواداران باید سوتهایی که برای المپیک خریدهاند را بیاورند و با آن ها برای مسی سوت بزنند. البته او ترسید و با تیم ملی آرژانتین نیامد! حالا در آمریکا فرصت این کار هست."
با این حال، روتن ادعاهای پیشین مسی درباره دشواریهای زندگی در پاریس را نیز زیر سؤال برد: "این داستانش که خانوادهاش ناراحت بودند؟ میدانید کجا زندگی میکردند؟ در نویلی، در خانه ای ۵۰۰ متری، دور از همه، با مدرسه خصوصی برای فرزندانش! و حالا میخواهید باور کنیم آن جا حالش بد بوده؟ نه، اینطور نبود!»