شهادت ۲۰ دانش‌آموز در تجاوز رژیم صهیونیستی

شهادت ۲۰ دانش‌آموز در تجاوز رژیم صهیونیستی

پایگاه خبری فوتبالی- وزیر آموزش‌وپرورش گفت: ۲۰ دانش‌آموز در جریان تجاوز رژیم صهیونیستی به شهادت رسیدند.

به گزارش فوتبالی و به نقل از فارس، علیرضا کاظمی وزیر آموزش‌وپرورش در نشست کمیته فوریت‌ها که در اداره ناحیه دو مشهد برگزار شد، اظهار کرد: شخص رئیس‌جمهور اهمیت ویژه‌ای به آموزش‌وپرورش می‌دهند به‌گونه‌ای که صبح روز اعلام آتش‌بس با من تماس گرفتند و خواستار جلسه‌ای برای پیگیری امور آموزش‌وپرورش شدند.

وی افزود: رئیس‌جمهور به ایده «تحول در کشور از تحول در آموزش‌وپرورش شروع می‌شود»، باور دارند.

کاظمی با اشاره به ایده‌های رئیس‌جمهور در خصوص آموزش‌وپرورش، خاطرنشان کرد: ایشان دو برنامه مهم را در آموزش‌وپرورش دنبال می‌کنند؛ اولی کیفیت‌بخشی و دومی نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی و پرورشی.

وزیر آموزش‌وپرورش با اشاره به مسائل روز آموزش‌وپرورش، گفت: به‌زودی زمان برگزاری آزمون مدارس استعدادهای درخشان و نمونه دولتی مشخص خواهد شد؛ برای ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش افراد باید فارغ‌التحصیل مقطع تحصیلی موردنظر باشند و از این لحاظ تغییری صورت نگرفته اما در خصوص مصاحبه‌های دانشگاه فرهنگیان صحبت این بود که نمره مصاحبه بین سایر بخش‌ها توزیع شود که من نپذیرفتم و گفتم مصاحبه‌ها حتماً برگزار شود.

وی با اشاره به پاداش پایان خدمت فرهنگیان بازنشسته سال گذشته، عنوان کرد: پرداخت پاداش از طریق اوراق تأیید و اوراق آن صادر شده بود که به‌خاطر شرایط کشور متوقف شد و پیگیر آن هستیم

وزیر آموزش‌وپرورش از شهادت ۲۰ دانش‌آموز در جریان تجاوز رژیم صهیونیستی خبر داد و گفت: از فرهنگیان عزیز هم شهید داشتیم و تعدادی از مدارس نیز آسیب جزئی دیده‌اند.