پایگاه خبری فوتبالی - ایگور تودور، سرمربی یوونتوس، پس از شکست سنگین تیمش مقابل منچسترسیتی با نتیجه ۵-۲، در نشست خبری واکنش نشان داد و با پذیرش برتری مطلق حریف، تأکید کرد تیم او در این دیدار شانسی برای مقابله نداشته است.
به گزارش فوتبالی ، تودور که با پرسشهای تند خبرنگاران ایتالیایی مواجه شده بود، سیتی را تیمی در سطحی دیگر توصیف کرد و گفت: «ما برابر یکی از بهترین تیمهای دنیا بازی کردیم. این نتیجه برای ما ناامیدکننده است، اما واقعیت این است که توان گرفتن توپ از آنها را نداشتیم.»
در ادامه، یکی از خبرنگاران با اشاره به شکست تحقیرآمیز، از تودور پرسید که چگونه میخواهد بازیکنان را از این باخت درس دهد. تودور پاسخ داد: «نیازی به بازبینی بازی نیست. بازیکنان همین حالا هم آن را از نزدیک دیدهاند. باید سریع از این شکست عبور کنیم چون مرحله جدیدی از رقابتها پیش روست.»
او با تمجید از عملکرد منچسترسیتی افزود: «آنها با ریسک بالا بازی کردند و ما هرچند تلاش کردیم تهاجمی باشیم، اما موفق نشدیم تأثیرگذار ظاهر شویم. به سیتی تبریک میگویم.»
تودور همچنین اشاره کرد که برخی بازیکنان کلیدی را بهدلیل نگاه به دیدار بعدی استراحت داده و این موضوع را دلیلی برای سرزنش تیمش نمیداند: «برای شکست تیمی بزرگ باید در بهترین فرم باشید. ما امروز چنین شرایطی نداشتیم.»