پایگاه خبری فوتبالی- ژرژ ژسوس بهزودی به عنوان سرمربی جدید تیم النصر عربستان معرفی خواهد شد.
به گزارش فوتبالی، بعد از اینکه رونالدو در النصر ماندنی شد طبیعی بود که استفانو پیولی از هدایت این تیم برکنار شود چون رونالدو با سرمربی ایتالیایی دچار چالش شده بود. حالا رونالدو نام ژرژ ژسوس پرتغالی را به مدیران النصر داده تا او را به عنوان سرمربی جدید به خدمت بگیرند. طبق آخرین خبرها ژسوس با این پیشنهاد موافقت کرده و اگر در طی ساعتهای آینده اتفاق خاصی رخ ندهد به عنوان سرمربی جدید النصر انتخاب و معرفی میشود.
نکته جالب اینجاست که ژسوس پرتغالی پیش از این هدایت الهلال را برعهده داشته و حالا باید با چالش بسیار بزرگی مواجه شود. او با الهلال به رکوردهای زیادی دست پیدا کرد اما هرگز موفق به کسب قهرمانی در قاره کهن نشد. ژسوس در اواخر فصل گذشته و پیش از اینکه مسابقات به پایان برسد به دلیل کسب نتایج ضعیف و عدم قهرمانی در لیگ نخبگان و لیگ عربستان از هدایت الهلال برکنار شد.
ژسوس به عنوان سرمربی الهلال نتایج خیرهکنندهای مقابل تیمهای ایرانی داشته است. او با الهلال در مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا رفت و برگشت نساجی را مغلوب کرد و در مرحله یک هشتم نهایی سپاهان را دبل کرد. همچنین در مرحله گروهی لیگ نخبگان هم موفق شد استقلال را شکست بدهد و هم پرسپولیس را با بدترین باخت چند سال اخیرش مواجه کند.
حالا با توجه به اینکه النصر در لیگ قهرمانان آسیا دو حضور دارد این احتمال وجود دارد که با استقلال روبهرو شود و این یعنی مجددا شاهد دیدار گربه سیاه تیمهای ایرانی با استقلال خواهیم بود!