ادعای خبرنگار آرژانتینی؛ مسی به دنبال بازگشت به اروپا

ادعای خبرنگار آرژانتینی؛ مسی به دنبال بازگشت به اروپا

پایگاه خبری فوتبالی - در حالی که حذف اینترمیامی از جام جهانی باشگاه‌ها و شکست سنگین مقابل پاری سن ژرمن، بسیاری را نگران آینده لیونل مسی در این تیم کرده بود، اکنون یک خبر تازه به گمانه‌زنی‌ها درباره آینده این ستاره دامن زده است. 

به گزارش فوتبالی ، استبان ادول، خبرنگار سرشناس آرژانتینی، مدعی شده که در گفت‌وگویی با مسی و اعضای خانواده‌اش، از تغییر نظر این بازیکن درباره ادامه حضور در آمریکا مطلع شده است.

طبق ادعای ادول، مسی در حال بررسی این گزینه است که شش ماه پایانی پیش از جام جهانی ۲۰۲۶ را در تیمی خارج از اینترمیامی سپری کند؛ تصمیمی که می‌تواند به معنای بازگشت دوباره به فوتبال اروپا باشد. او گفته: «مسی ابتدا تصمیم گرفته بود در اینترمیامی بماند، اما حالا نظرش عوض شده.»

گفته می‌شود این تصمیم پس از عملکرد ضعیف اینترمیامی در رقابت‌های اخیر و خروج زودهنگام از جام باشگاه‌های جهان شکل گرفته است. منابع نزدیک به ستاره آرژانتینی بر این باورند که مسی معتقد است بازی در سطحی بالاتر، مثل لیگ‌های اروپایی، می‌تواند آمادگی بدنی و کیفیت فنی او را تا زمان جام جهانی حفظ کند.

در آستانه رقابت‌های ۲۰۲۶، مسی قصد دارد بار دیگر رهبری تیم ملی آرژانتین را به عهده بگیرد و به دنبال تکرار افتخار قهرمانی چهار سال پیش باشد. حضور در تیمی بزرگ‌تر و محیطی رقابتی‌تر می‌تواند آخرین تلاش او برای درخشش در سطح ملی را تقویت کند.