گزارش ویژه/ بوژوویچ تا روز آخر فصل سرمربی استقلال بود!

گزارش ویژه/ بوژوویچ تا روز آخر فصل سرمربی استقلال بود!

پایگاه خبری فوتبالی- جدایی بوژوویچ از استقلال ماجراهای زیادی را برای آبی‌های تهران به دنبال داشته است.

به گزارش فوتبالی، پس از جدایی پیتسو موسیمانه، مدیران استقلال که در ابتدا به دنبال حضور فیروز کریمی روی نیمکت این تیم بودند سرانجام با میودراگ بوژوویچ قرارداد بستند.

 مربیhd که پس از جدایی از استقلال خوزستان قصد ترک ایران را داشت اما شرایط استقلال تهران به گونه‌ای بود که در سریال تغییر سرمربی این بار نوبت به او رسید.

بوژوویچ علیرغم نتایج نسبتا خوبی که در استقلال خوزستان گرفت نتوانست نتایج قابل قبولی را برای استقلال تهران کسب کند و اگرچه شرایط بهتری را نسبت به گذشته در این تیم ایجاد کرد ولی نارضایتی حاصل از نتایج کسب شده در تیمی که همه هوادارانش به دنبال امتیازگیری هستند، باعث شد مدیران باشگاه تهرانی هم با این مرد صرب قطع همکاری کنند.

فسخ یکطرفه قرارداد بوژوویچ مساله‌ای بود که منجر به طرح شکایت این مربی در فیفا شد و الان استقلال باید به فکر پرداخت مطالبات او و دستیارانش (حدود ۲۵۰ هزار دلار) باشد.

با اینحال نکته قابل توجه در این ماجرا این است که بوژوویچ تا روز آخر فصل سرمربی استقلال محسوب می‌شده و اگر چه مجتبی جباری اعلام کرد توانسته به فاصله کوتاهی از فینال جام حذفی قرارداد مربیگری‌اش را به سرمربیگری تبدیل کند اما براساس پیگیری‌ها مشخص شد چنین چیزی در سازمان لیگ ثبت نشده و در واقع این موضوع یک قرارداد داخلی محسوب می‌شده، بنابراین جباری با کارت مربیگری به کارش ادامه داد و بوژوویچ هم تا پایان فصل سرمربی رسمی آبی‌ها محسوب می‌شد!

این ماجراها و اتفاقات باعث دلخوری سرمربی صرب استقلال شد و درحالیکه او انتظار داشت بتواند با توافق و رابطه دوستانه از تیم جدا شود، به خاطر این مسائل شکایت خودش را به فدراسیون جهانی فوتبال برد تا یک پرونده بدهی خارجی دیگر در کنار پرونده بوسنیایی‌ها و موسیمانه روی میز آبی ها قرار بگیرد.