پایگاه خبری فوتبالی- تورنمنت کافا فرصت مناسبی است تا بازیکنان جوانو کم تجربه تیم ملی در ترکیب اصلی قرار بگیرند.
به گزارش فوتبالی، دومین دوره تورنمنت کافا قرار است از چند روز دیگر با حضور هشت تیم در دو گروه برگزار شود. تورنمنتی که تیم ملی ایران در اولین دوره آن با شکست دادن یکی از دو میزبان در فینال یعنی تیم ملی ازبکستان به قهرمانی رسید.
در دومین دوره دو تیم به تورنمنت اضافه شده و قرار است 8 تیم در آن حضور داشته باشند. روز گذشته هم مسابقات قرعه کشی شد و تیم ملی ایران با تیم های تاجیکستان، افغانستان و مالزی در گروه دوم قرار گرفت.
تیم ملی ایران که به جام جهانی 2026 صعود کرده به دنبال برگزاری چند بازی تدارکاتی قبل از شروع جام جهانی است و این تورنمنت چند بازی تدارکاتی را برای تیم ملی فراهم می کند. هر چند تیم های حاضر در آن (به جز ایران و ازبکستان) چندان قدرتمند نیستند و رقبای جدی برای تیم ملی و امیر قلعه نویی به حساب نمی آیند.
اما همین موضوع باعث شده فوتبالدوستان ایران توقعی مهم از قلعه نویی داشته باشند. آنها حالا و با توجه به سطح تیم های حاضر در تورنمنت کافا انتظار دارند قلعه نویی از چند بازیکن جوان و کم تجربه در ترکیب تیمش استفاده کند و بالاخره در فاصله کمتر از یک سال تا شروع جام جهانی، پروژه جوانگرایی در تیم ملی را استارت بزند.
قلعه نویی علیرغم وعده هایی که درباره جوانگرایی در تیم ملی داده بود در مسابقات گذشته که البته اهمیت زیادی هم داشت نتوانست یا نخواست از جوانترها در تیم ملی استفاده کند. او در توجیه این مساله همیشه از اصطلاح شیب ملایم استفاده می کرد و می گفت جوانگرایی نباید به صورت سریع و بی منطق صورت بگیرد.
به هر حال تیم ملی مسابقات مهمش در بازی های انتخابی جام جهانی را با موفقیت پشت سر گذاشت و حالا فرصت مناسبی پیش آمده است تا جوانترها و کم تجربهها فرصت بیشتری برای بازی در ترکیب اصلی تیم ملی پیدا کنند. این کمترین توقعی است که فوتبالدوستان ایرانی از سرمربی تیم ملی دارند و حالا باید منتظر بمانیم و ببینیم نگاه قلعه نویی به این ماجرا چیست. آیا با این موضوع موافق است یا همچنان با سیاست شیب ملایم پیش خواهد رفت.