ماندگاری: جذب قایدی و محبی رویایی است!

ماندگاری: جذب قایدی و محبی رویایی است!

پایگاه خبری فوتبالی- مدیر روابط عمومی استقلال می‌گوید جذب مهدی قایدی و محمد محبی بسیار سخت است.

به گزارش فوتبالی، مهدی قایدی و محمد محبی دو بازیکن بوشهری سابق استقلال هستند که در حال حاضر به عنوان لژیونر به کار خود ادامه می‌دهند. دو بازیکنی که مورد اقبال هواداران قرار دارند و باشگاه استقلال هم برای جذب آن‌ها تلاش کرده است.

با این‌ وجود گویا خرید این دو بازیکن برای استقلال بسیار سخت بوده است؛ تا جایی که مدیر روابط عمومی باشگاه استقلال خرید این دو بازیکن‌ را رویایی توصیف کرد! ماندگاری می‌گوید ارقام بالایی برای صدور رضایت نامه این بازیکنان خواسته شده که خارج از توان استقلال است.

ماندگاری در ادامه صحبت‌هایش مدعی شده بالای ۱۰ بار با قایدی و باشگاهش مذاکرات انجام شده اما تا به الان نتیجه‌بخش نبوده است. در نهایت این مدیر استقلالی گفته آن‌ها نا امید نیستند و مذاکرات را ادامه می‌دهند با این شرایط که جذب قایدی سخت است اما خرید محبی شاید ممکن‌تر باشد.

پژمان ماندگاری در این زمینه صحبت‌هایش را اینچنین آغاز کرده است: «مهدی قایدی و محمد محبی جزو گزینه‌های اصلی استقلال بودند. همیشه هم گمانه‌زنی‌ بود و هواداران فشار می‌آوردند ولی جذب این بازیکنان باکیفیت که در تیم‌های خود عملکرد خوبی داشتند، به این آسانی نیست.‌ برای یکی از این بازیکنان که اسم نمی‌آورم، باشگاهش فقط ۴ میلیون یورو درخواست برای صدور رضایت‌نامه داشته است. اگر این بازیکن را بگیریم و ۴ میلیون یورو برای رضایتش بدهیم و بخشی از قراردادی که داشته را هم بدهیم، رقم خیلی بزرگی برای استقلال است.»

وی‌ ادامه داد: «همچنین بعید می‌دانیم اصلاً رضایت‌نامه مهدی قایدی را بدهند. یک بار به ما گفتند، ۷ میلیون یورو، یک بار ۴ میلیون و یک بار ۵ میلیون یورو! جذب این بازیکنان سخت است و‌ کمی رویایی است. هواداران فشار می‌آورند ولی قایدی بازیکن آزاد نیست و آنقدر عملکردش خوب بوده، به این راحتی آزاد نمی‌کنند. ما بالای ۱۰ بار با رقم‌های مختلف مذاکره کرده‌ایم ولی نمی‌شود و سخت است. با این حال نا امید نیستیم و مذاکره می‌کنیم. قایدی کمی سخت است ولی محبی باشگاهش کمی نرم‌تر شده است.»