اختصاصی/ نامه سرمربی پرتغالی به باشگاه استقلال

اختصاصی/ نامه سرمربی پرتغالی به باشگاه استقلال

پایگاه خبری فوتبالی- سرمربی پرتغالی استقلال به شدت از انتقال رضاوند به سپاهان و تمدید نشدن قرارداد حسینی، ناراحت و عصبانی است. البته عصبانیت او فقط درباره رضاوند و حسینی هم نیست و نگران ماجراهای بعدی است و به همین دلیل به باشگاه نامه ای زده است.

به گزارش فوتبالی، ریکاردو ساپینتو که هنوز پایش به ایران نرسیده دچار یک نوع سردرد شده است. او که فکرش را نمی کرد نقل و انتقالات در استقلال، به این سختی باشد، حالا از اتفاقاتی که در نقل و انتقالات باشگاه افتاده ناراحت است. اولین ناراحتی و عصبانیت او به ماجرای انتقال رضاوند بازمی گردد. ساپینتو روی رضاوند حساب ویژه ای کرده بود. او حتی به باشگاه تاکید کرده اگر رضاوند هنوز با سپاهان امضا نکرده، او را به استقلال بازگردانند. هر چند شنیده شده که همه چیز تمام شده و رضاوند با سپاهانی ها امضا کرده و عکسش هم منتشر شده است.

ماجرای دوم مربوط به سیدحسین حسینی است. دروازه بان و کاپیتان استقلال که تمدید قرارداد او هم به مشکل خورده است. ساپینتو در روزهای گذشته نامه ای به باشگاه نوشته و از مدیران خواسته تا هر چه زودتر قرارداد سیدحسین حسینی با باشگاه تمدید شود چرا که او می خواهد کاپیتانش را در تیم داشته باشد. ساپینتو تاکید کرده که باید قرارداد حسینی تمدید و موانع و مشکلات مالی هم رفع شود. این در حالی است که ساپینتو تاکید کرده که یک دروازه بان دوم هم برای استقلال گرفته شود که باید مورد تایبد او باشد و اگر باشگاه نمی تواند دروازه بان دوم ایرانی بگیرد، خودش یکی دو گزینه خارجی را پیشنهاد دهد تا باشگاه اقدام کند. هر چند ساپینتو این را هم گفته که در شرایط کنونی کشور، آمدن بازیکن خارجی به ایران و راضی کردن آنها برای حضور در ایران راحت نیست.

به نظر می رسد ساپینتو از روند نقل و انتقالات باشگاه ناراحت است که به مدیران نامه زده است. احتمالا بازیکنان مدنظر او گرفته نمی شوند یا اینکه با بازیکنان مدنظر او تمدید نمی شود. او احتمالا یکشنبه یا دوشنبه هفته آینده وارد تهران می شود و آن وقت نقل و انتقالات مستقیم زیرنظر خواهد گرفت و می خواهد هر چه زودتر تیم را کامل کند تا در اردوی ترکیه اکثر نفرات حاضر باشند. ساپینتو محبی و قایدی را هم می خواهد اما گرفتن این دو بازیکن به این راحتی ها نیست. البته نامه ای که ساپینتو به باشگاه نوشته از سر نگرانی است و شنیده شده مدیران باشگاه هم به او اطمینان داده اند که مشکلات را حل خواهند کرد اما بین حرف تا عمل بغضی وقتها ممکن است فاصله زیاد باشد!