رویارویی دوباره ستاره برزیلی با چلسی اینبار با پیراهن فلومیننزه

رویارویی دوباره ستاره برزیلی با چلسی اینبار با پیراهن فلومیننزه

پایگاه خبری فوتبالی - تیاگو سیلوا، کاپیتان تیم فلومیننزه، درباره رویارویی با تیم سابقش چلسی، در مرحله نیمه‌نهایی جام جهانی باشگاه‌ها صحبت کرده است.

به گزارش فوتبالی، فلومیننزه با پیروزی ۲-۱ مقابل الهلال عربستان، موفق شد به جمع چهار تیم برتر این رقابت‌ها برسد. فلومیننزه که در مرحله گروهی پشت سر دورتموند در رده دوم گروه F قرار گرفته بود، در دقایق پایانی بازی مقاومت زیادی به خرج داد تا از فشار الهلال برای زدن گل تساوی جان سالم به در ببرد و حالا باید در نیم نهایی به مصاف تیم لندنی برود.

تیاگو سیلوا، پیش از پیروزی خفیف چلسی برابر پالمیراس با نتیجه 1-2، در گفت‌و‌گو با DAZN گفت: 

"الان باید ریکاوری کنم و بازی چلسی و پالمیراس را ببینم. طبیعتا برای چلسی آرزوی موفقیت می‌کنم اما پالمیراس هم تیم بزرگی است. ریکاوری برای من سریع نخواهد بود اما خوشحالم که اینجا هستم. از اینکه تیم به نیمه‌نهایی رسیده خوشحالم. خیلی خوشحالم و به تیمم افتخار می‌کنم. رسیدن به نیمه‌نهایی این تورنمنت کار آسانی نیست."

کاپیتان فلومیننزه در ادامه گفت:

"این لحظه‌ای است که تصورش برایم سخت بود اما از عملکرد تیم و خودم خوشحالم. ما در تمام لحظات کنار هم بودیم. بازی مقابل تیمی مثل الهلال آسان نیست اما فلومیننزه اینجاست و من از این بابت خیلی خوشحالم."