امیلیانو مارتینز گزینه خوبی برای چلسی نیست

امیلیانو مارتینز گزینه خوبی برای چلسی نیست

پایگاه خبری فوتبالی - ویلیام گالاس درباره اینکه آیا امیلیانو مارتینز گزینه مناسبی برای چلسی خواهد بود ابراز تردید کرده و اذعان داشته که رفتارهای دروازه‌بان آرژانتینی را نمی‌پسندد.

به گزارش فوتبالی، این مدافع سابق چلسی در جدیدترین صحبت‌های خود و در پاسخ به این سوال که آیا مارتینز خرید خوبی برای چلسی خواهد بود یا نه، با صراحت گفت که مطمئن نیست که این سنگربان آرژانتینی گزینه مناسبی برای چلسی خواهد بود یا نه؛ باشگاه لندنی طی هفته گذشته به شدت به مارتینز لینک شده است.

گالاس به برخی از حرکات جنجالی مارتینز در زمین اشاره کرد و این سوال را مطرح نمود که آیا چنین رفتارهایی شایسته یک دروازه‌بان بزرگ است؟ او با وجود اذعان به موفقیت‌های مارتینز با تیم ملی آرژانتین، گفت که نسبت به خلق‌ و خوی او تردیدهایی جدی دارد. گالاس سپس به برخی از دروازه‌بان‌هایی که با آن‌ها هم‌بازی بوده اشاره کرد و گفت مارتینز به دلیل شخصیت نمایشی‌اش با آن‌ها قابل قیاس نیست.

او در پاسخ به این سؤال که آیا اضافه شدن مارتینز به رختکن چلسی یک ریسک محسوب می‌شود یا نه، گفت: 

"او دروازه‌بان خوبی است؛ مشخصا یکی از مهره‌های کلیدی آرژانتین بود. از زمانی که از آرسنال به استون ویلا پیوست عملکرد خوبی داشته اما باید بگویم که نسبت به اینکه آیا او گزینه مناسبی برای چلسی هست یا نه، تردیدهایی جدی دارم. نمی‌دانم آیا او پروفایل مناسبی برای دروازه‌بانی چلسی دارد یا نه، وقتی به رفتارهایش فکر می‌کنم، تصور نمی‌کنم اضافه شدنش به باشگاه نکته مثبتی باشد. مردم از شخصیت و شور و اشتیاقش حرف می‌زنند ولی مطمئن نیستم این‌ها با چلسی همخوانی داشته باشند. فکر نمی‌کنم او دروازه‌بان درستی برای این تیم باشد. چلسی به دروازه‌بانی نیاز دارد که هم‌سطح یا حتی بهتر از مارتینز باشد، ولی با شخصیتی متفاوت. کسی که کارش را انجام دهد بدون آنکه دست به کارهایی بزند که مارتینز انجام می‌دهد. دروازه‌بان‌ها دیوانه‌اند؛ ینس لمن، او دیوانه بود. کارلو کودیچینی، او هم دیوانه بود. پیتر چک اما خونسرد بود. لمن هیچ‌وقت مثل مارتینز رفتار نمی‌کرد، مارتینز توجه منفی زیادی به خودش جلب می‌کند. شما یک دروازه‌بان می‌خواهید که توپ را بگیرد، کلین‌شیت کند و زمین را ترک کند ولی مارتینز این کار را نمی‌کند."