بلاتکلیفی فولاد و یامگا؛ کوین به ایران می‌آید؟

بلاتکلیفی فولاد و یامگا؛ کوین به ایران می‌آید؟

پایگاه خبری فوتبالی- تکلیف فولاد و کوین یامگا تا این لحظه به شکل قطعی مشخص نشده است.

به گزارش فوتبالی، کوین یامگا در لیگ بیست‌وچهارم باتوجه به آسیب از ناحیه چشم، از استقلال جدا شد و به نساجی پیوست. کوین در قائمشهر عملکرد نسبتا خوبی داشت و تقریبا برابر تمام تیم‌های مدعی گلزنی کرد اما تنها درخشش یامگا برای بقای نساجی در لیگ برتر کافی نبود و این تیم راهی دسته پایین‌تر شد.

پس از سقوط نساجی، یامگا با یک پست اینستاگرامی از هواداران نساجی خداحافظی کرد و برای تعطیلات راهی فرانسه شد. باشگاه فولاد پس از جدایی رسمی یامگا با این بازیکن وارد مذاکره شد و حتی توافق‌هایی هم با این بازیکن داشت اما جنگ تحمیلی ۱۲ روزه ایران و اسراییل، شرایط را برای یامگا پیچیده کرد.

باتوجه به جدایی مجتبی نجاریان، فولاد حتما به یک مدافع راست نیاز دارد و اولویت یحیی گل‌محمدی، کوین یامگا است.

یامگا تردیدهایی در مورد سفر مجدد به ایران دارد و طی دور جدید مذاکرات، چندین روز زمان خواسته تا بهترین تصمیم را بگیرد.

کوین یامگا به خوبی می‌داند باتوجه به آسیبی که از ناحیه چشم دیده، به این سادگی‌های در فوتبال اروپا نمی‌تواند بازی کند و قطعا پیشنهاد‌های قابل توجهی نخواهد داشت اما در ایران داستان به این شکل نخواهد بود و می‌تواند به فوتبال خود ادامه دهد.

حالا باید دید یامگا درنهایت چه تصمیمی می‌گیرد و آیا راهی فولاد می‌شود یا نه.