آشورماتوف تا چهارشنبه در تهران/ وضعیت نامشخص اندونگ برای بازگشت

آشورماتوف تا چهارشنبه در تهران/ وضعیت نامشخص اندونگ برای بازگشت

پایگاه خبری فوتبالی- بازیکنان خارجی تیم استقلال قرار است تا پایان هفته جاری در تهران حاضر شوند.

به گزارش فوتبالی، با بازشدن مسیرهای هوایی و رفع مشکل پروازها، حالا اعضای خارجی تیم استقلال می‌توانند برای شروع تمرینات خودشان را به تهران برسانند.

براین اساس قرار است ریکاردو ساپینتو به همراه دو دستیار خود فردا بعدازظهر وارد تهران شود.

همچنین باشگاه استقلال برای جلال‌الدین ماشاریپوف بلیت تهیه کرده و این بازیکن هم فردا خودش را به تهران می‌رساند. جوئل کوجو دیگر بازیکن خارجی آبی‌ها است که برای او هم بلیت تهیه شده و احتمالا تا روز چهارشنبه در تهران حضور پیدا می‌کند.

در این میان وضعیت دیدیه اندونگ هنوز مشخص نیست. این بازیکن که گفته می‌شود به تازگی قراردادش را با مبلغ بیشتری تمدید کرده، قرار است در دور ابتدایی تمرینات در تهران حاضر باشد و باشگاه هم در تلاش است تا با تهیه بلیت او را در روزهای پایانی هفته به تهران بیاورد.

رستم آشورماتوف مدافع با تجربه تیم ملی ازبکستان هم که به تازگی قرارداد خودش را با آبی‌های تهران نهایی کرده، قرار است فردا یا نهایتا تا روز چهارشنبه به جمع شاگردان ساپینتو اضافه شود.

بازیکنان استقلال که در تهران حضور دارند، فردا برای انجام تست‌های پزشکی راهی مرکز ایفمارک می‌شوند و تمرینات تیم هم روز چهارشنبه با حضورساپینتو آغاز می‌شود. این درحالی است که روزبه چشمی هافبک ملی پوش استقلال که برای پشت سرگذاشتن تعطیلات راهی خارج از کشور شده بود هنوز به تهران برنگشته است.