انتخاب سخت مدیر ورزشی بارسلونا بین رونالدینیو و مسی

انتخاب سخت مدیر ورزشی بارسلونا بین رونالدینیو و مسی

پایگاه خبری فوتبالی - دکو، مدیر ورزشی فعلی بارسلونا و هافبک سابق این باشگاه، توضیح داده که چرا با وجود اینکه لیونل مسی را کامل‌ترین بازیکنی که در کنارش بازی کرده می‌داند، رونالدینیو را به‌عنوان بهترین هم‌تیمی دوران حرفه‌ای‌اش انتخاب کرده است.

به گزارش فوتبالی، دکو پیش از آن که زمام امور مالی متزلزل باشگاه کاتالانی را در دست بگیرد، چهار فصل در ترکیب بارسلونا حضور داشت و در این مدت ۱۶۱ بازی برای آبی اناری‌ها انجام داد؛ دوره‌ای که هم قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا در سال ۲۰۰۶ را در بر داشت و هم افولی که باعث شد گواردیولا در سال ۲۰۰۸ او را از تیم کنار بگذارد.

تابستان ۲۰۰۴، دکو پس از قهرمانی با پورتو تحت هدایت مورینیو در اروپا، راهی بارسلونا شد. اندکی بعد از آن، فرانک رایکارد یک وینگر لاغر اندام آرژانتینی را به تیم اصلی اضافه کرد؛ بازیکنی کم‌حرف که خیلی زود تبدیل به یکی از بزرگ‌ترین فوتبالیست‌های تاریخ شد. با این حال، از نگاه دکو، آن زمان ستاره اصلی تیم کسی دیگر بود.

دکو در گفت‌وگویی با روماریو، وقتی بین مسی، کریستیانو رونالدو و رونالدینیو مجبور به انتخاب شد، گفت:
"من با نسخه اولیه‌ی مسی و کریستیانو بازی کردم. اگر مجبور باشم انتخاب کنم، رونالدینیو را انتخاب می‌کنم. از میان تمام کسانی که با آن‌ها بازی کردم، او بهترین بود. مهارت فنی‌اش... خدای من! کارهایی می‌کرد که کسی قادر به انجامشان نبود."

او در ادامه اضافه کرد: "کامل‌ترین بازیکنی که با او هم‌تیمی بودم، مسی است."

دکو فرصت بسیار بیشتری برای لمس جادوی بی‌نظیر رونالدینیو داشت. بین سال‌های ۲۰۰۴ تا ۲۰۰۸، این دو بیش از ۱۳۰ بازی در کنار هم برای بارسلونا انجام دادند، در حالی‌که او تنها ۷۹ بار کنار مسی نوجوان بازی کرد. در آن دوران، کمتر کسی می‌توانست با استعداد ناب رونالدینیو رقابت کند.

رونالدینیو، برنده توپ طلای ۲۰۰۵ اما، خیلی زود متوجه استعداد فرازمینی هم‌تیمی جوانش شد. بعد از اولین جلسه تمرینی مسی با تیم اصلی، او به خبرنگاران گفت:
"او باید همین حالا در ترکیب اصلی بازی کند." در واقع این رونالدینیو بود که پاس اولین گل مسی در تیم بزرگسالان را برایش فراهم کرد.