ساپینتو: این بار می‌خواهم با استقلال جبران کنم

ساپینتو: این بار می‌خواهم با استقلال جبران کنم

پایگاه خبری فوتبالی-سرمربی استقلال ابراز امیدواری کرد این بار بتواند با این تیم نتایج بهتری کسب کند.

به گزارش فوتبالی، سرمربی نام آشنای پرتغالی دقایقی پیش وارد تهران شدشد تا پس از مدت‌ها کش و قوس، دوباره فرصت همکاری با استقلال را پیدا کند.

ریکاردو ساپینتو پس از ورودش به تهران در گفت‌وگویی کوتاه اعلام کرد: سری پیش که با استقلال بودم هدفی داشتم که به آن نرسیدم. الان برگشتم که به هدف نهایی‌مان برسیم.

سرمربی استقلال ادامه داد: امیدواریم این بار موفقیت‌های بیشتری کسب کنیم. البته سری پیش هم آمارمان بد نبود و سوپرجام را به دست آوردیم ولی آنطور که می‌خواستیم نشد. امیدوارم این بار این سری جبران کنیم و به همه اهدافمان برسیم.

بازیکنان تیم استقلال امروز در مرکز ایفمارک حاضر شدند تا تست‌های پزشکی پیش فصل را پشت سر بگذارند و قرار است از فردا تمرینات فصل جدید را با حضور ساپینتو و دو دستیار خارجی او آغاز کنند.

تیم استقلال قرار است با درخواست ساپینتو اوایل هفته آینده برای برگزاری اردویی 10 روزه راهی کشور ترکیه شود.