پایگاه خبری فوتبالی - باشگاه بارسلونا امیدوار است مجوز اولیه بهرهبرداری از ورزشگاه بازسازیشده اسپاتیفای نیوکمپ را تا اوایل ماه آگوست دریافت کند تا بتواند دیدار سنتی جام خوان گمپر را در تاریخ ۱۰ آگوست (۱۹ مرداد) در این ورزشگاه برگزار کند؛ با این حال، فشار زمانی برای تحقق این هدف بسیار زیاد است.
به گزارش فوتبالی ، طبق گزارش شبکه TV3، باشگاه تمامی مدارک موردنیاز را اوایل این هفته به شهرداری بارسلونا تحویل داده و اکنون در انتظار صدور مجوز رسمی برای آغاز بهرهبرداری است. با اینکه انتظار میرود مجوز تا اواسط ماه صادر شود، اما تمامی مراحل باید بهطور کامل تأیید شوند، بهویژه بازرسیهای ایمنی که توسط نهادهای مسئول انجام خواهد شد.
شهردار بارسلونا، کولبونی، پیشتر تأکید کرده بود که پروژه نیوکمپ نیز مانند هر ساختوساز دیگری باید مراحل قانونی و استانداردهای ایمنی را رعایت کند. به همین دلیل، پیش از برگزاری هر مسابقهای، ارزیابیهای نهایی در محل صورت خواهد گرفت.
باشگاه بارسلونا همچنین اعلام کرده است که در پایان ماه جاری تمرینی شبیهسازیشده با حضور تمامی بخشهای اجرایی برگزار خواهد شد تا نحوه مدیریت تردد هواداران و عملکرد خدمات پشتیبانی در روز مسابقه آزمایش شود.
برنامهریزیها نشان میدهد که نیوکمپ تا اواسط سپتامبر میزبان بازی رسمی نخواهد بود. در همین راستا، بارسا از سازمان لالیگا درخواست کرده بازیهای ابتدایی فصل را خارج از خانه برگزار کند. نخستین دیدار رسمی در نیوکمپ جدید، احتمالا هفته چهارم برابر والنسیا خواهد بود.