استاندار لرستان: حضور بانوان بستگی به تکمیل زیرساخت‌ها دارد

استاندار لرستان: حضور بانوان بستگی به تکمیل زیرساخت‌ها دارد

پایگاه خبری فوتبالی- استاندار لرستان درباره حضور بانوان در ورزشگاه گفت: ما منعی برای حضور بانوان در ورزشگاه برای تماشای بازی‌های تیم محبوب‌شان نداریم، مشروط بر اینکه شرایط و زیرساخت‌های لازم فراهم شود.

به گزارش فوتبالی، سید سعید شاهرخی امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به برگزاری مستمر نشست‌های گفت‌وگوی اجتماعی با اقشار مختلف جامعه اظهار کرد: این نشست‌ها به‌صورت هفتگی و در روزهای چهارشنبه با حضور نمایندگان سازمان‌های مردم‌نهاد، فعالان مدنی و گروه‌های مختلف برگزار می‌شود و امروز نیز در ادامه این سلسله نشست‌ها، دیداری با روسای هیئت‌های ورزشی استان داشتیم.

وی با بیان اینکه لرستان دارای 52 هیئت ورزشی فعال در رشته‌های مختلف است، گفت: این هیئت‌ها بازوان توانمند فدراسیون‌ها و اداره کل ورزش و جوانان هستند و فعالیت‌های تخصصی خود را در حوزه‌های مختلف دنبال می‌کنند. در جلسه امروز شنونده نظرات، مسائل و مشکلات این مجموعه‌ها بودیم.

استاندار لرستان افزود: مقرر شد با حمایت‌های همه‌جانبه مدیران استانی از ورزش و هیئت‌های ورزشی، شاهد ارتقای جایگاه ورزشکاران استان در سطوح مختلف از ورزش‌های همگانی تا ورزش‌های قهرمانی باشیم.

وی بیان کرد: ظرفیت‌های فراوانی در میان جوانان لرستانی وجود دارد که با توجه به ویژگی‌های ژنتیکی، جغرافیایی و فرهنگی منطقه باید از این استعدادها بهره‌برداری مناسبی شود.

شاهرخی با تاکید بر ضرورت اجرای برنامه‌ریزی مدون برای استعدادیابی ورزشی در استان گفت: هدف ما ارتقای کمی و کیفی ورزش در سراسر لرستان و در چارچوب برنامه‌های 52 هیئت ورزشی است.

وی بیان کرد: عدالت در حمایت از هیئت‌ها برای ما اصل است، اما طبیعی است برخی هیئت‌ها مانند هیئت فوتبال به دلیل دامنه وسیع فعالیت‌هایشان نیازمند پشتیبانی بیشتری هستند.

وی در ادامه با اشاره به موفقیت‌های تیم فوتبال خیبر خرم‌آباد تصریح کرد: باشگاه خیبر، ریشه‌دار و نماد فوتبال لرستان است و قطعاً از این تیم و سرمایه‌گذار آن حمایت جدی خواهیم کرد. یکی از برنامه‌های ما تکمیل ورزشگاه تازه تأسیس لر آره‌نا و ادامه روند بازسازی ورزشگاه تختی خرم‌آباد است.

استاندار لرستان درباره امکان حضور بانوان در ورزشگاه تختی نیز گفت: ما منعی برای حضور بانوان در ورزشگاه برای تماشای بازی‌های تیم محبوب‌شان نداریم، مشروط بر اینکه شرایط و زیرساخت‌های لازم فراهم شود. به محض اعلام آمادگی باشگاه و تأیید بازرس‌های مربوطه، مجوز حضور بانوان در ورزشگاه تختی صادر خواهد شد.