جمله نگران‌کننده سخنگوی باشگاه استقلال؛ امیدواریم کاریله مشکلی درست نکند

جمله نگران‌کننده سخنگوی باشگاه استقلال؛ امیدواریم کاریله مشکلی درست نکند

پایگاه خبری فوتبالی- سخنگوی باشگاه استقلال درباره ماجرای شکایت کاریله از این باشگاه توضیحاتی داد. 

به گزارش فوتبالی، ظهر امروز مراسم معارفه رسمی ریکاردو ساپینتو سرمربی جدید استقلال برگزار شد. در این مراسم چند تن از مدیران باشگاه استقلال و البته خانم ساعده سیما سخنگوی این باشگاه هم صحبت کردند. 

اما مراسم معارفه ساپینتو در حالی برگزار شد که باشگاه استقلال یک چالش حقوقی هم با فابیو کاریله دارد. سرمربی برزیلی که قبل از ساپینتو گزینه باشگاه بود و البته توافق کاملی هم با او صورت گرفته بود اما مخالفت شدید هواداران استقلال این ماجرا را منتفی کرد. 

خلاصه ماجرا این است که ظاهرا باشگاه استقلال به جای این که پیشنهاد رسمی خودش را برای کاریله ارسال کند، پیش قرارداد را برای او فرستاده و کاریله هم پیش قرارداد را امضا کرده است. حالا گفته می‌شود این قرارداد جنبه قانونی پیدا کرده است.

حتی روز گذشته خبرگزاری تسنیم خبر داد که کاریله برای باشگاه استقلال نوتیس فرستاده و از این باشگاه خواسته همه مبلغی را که در قرارداد قید شده است به حساب او واریز کنند وگرنه از استقلال به فیفا شکایت خواهد کرد.

امروز در حاشیه مراسم معارفه ساپینتو خبرنگاران از مجتبی فریدونی عضو هیات مدیره باشگاه استقلال درباره این ماجرا پرسیدند که او گفت: «شماها کدام‌تان نوتیس آقای کاریله را دیده‌اید؟ الان نمی‌شود در این باره نظر داد که چه کسی مقصر این ماجراست. شما این مساله را برای 15 وکیل ورزشی توضیح بدهی 15 نظر مختلف می‌دهند. به هر حال هنوز چیزی مشخص نشده.»

این جواب البته خبرنگاران را قانع نکرد به همین دلیل همین سوال از خانم ساعده سیما هم پرسیده شد. سخنگوی باشگاه در این باره گفت: «درباره آقای کاریله بحث غرامت که اصلا مطرح نیست. همه شما بهتر از من می‌‌دانید که بحث غرامت و این چیزها داستان‌های حقوقی هست که خیلی طولانی است و نمی‌شود به این زودی به سمت آن رفت. نکته‌ای که وجود دارد این است که آقای کاریله یک اختلاف نظر با باشگاه استقلال در رابطه با یک متن حقوقی دارد که برای ایشان ارسال شده است. امیدواریم که این اختلاف نظر رفع شود و مشکل خاصی برای باشگاه وجود نداشته باشد. از آنجا که این مساله می‌تواند برای باشگاه بار حقوقی داشته باشد اجازه بدهید از اعلام نظر رسمی باشگاه در این باره خودداری کنم.»

این که خانم ساعده سیما ابراز امیدواری کرده است مشکل حل شود به نگرانی‌ها بیشتر دامن زده است. چرا که معمولا باشگاه‌های ایرانی در پرونده‌های اینچنینی که در فیفا باز می‌شود بازنده هستند.